Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty dostaly od Štětí bůra


Branky


0

Nedaří se, nedaří. Některým nováčkům není v krajském přeboru přáno. Duchcov opět prohrál a ani Postoloprty nemohou najít recept, jak se dostat do herní pohody. Potvrdilo se to v domácím utkání se Štětí, které jasně vyhrálo 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postoloprty se srovnaly až po půl hodině hry

První půl hodiny utkání byli domácí bez šancí. Více ze hry mělo Štětí, které se po trestném kopu z 21.minuty dostalo zásluhou Lukáše Stejskala do vedení. Vzápětí mohli hosté zvýšit na 0:2, ale šance gólem neskončila. Během hry mělo Štětí další náznaky a bylo aktivnější, domácí se dokázali srovnat až po půl hodině hry a měli jednu velkou příležitost, kterou nevyužili. V závěru prvního poločasu vyslal pěknou střelu opět hráč štětí, ale míš do branky nezapadl. První pětačtyřicetiminutovka skončila jasně pro hosty v poměru 0:1.

Zasloužená výhra Štětí

Začátek druhého poločasu byl studenou sprchou pro Postoloprty, když se hned ve 46.minutě trefil Marek Malák. S domácími to hodně zamávalo a nebyli schopni najít recept, jak přehrát kvalitně hrající Štětí. To po hodině hry přidalo třetí branku, konkrétně ve 62.minutě se trefil Rudolf Slanička. Postoloprtům se v druhém poločase podařilo vytvořit dvě velké šance, ale s těmi si gólman Štětí, Lukáš Kloub, poradil. Marnost domácích pokračovala a hosté byli na koni. V 71.minutě přidal čtvrtou branku Vladimír Kucler a na 0:5 v první minuět nastavení upravoval Tomáš Belák.



Ohlasy k zápasu



SK Štětí
Milan Plíšek (sekretář SK Štětí): Zcela zasloužené vítězství, kdy jsme v podstatě domácí přehrávali fotbalově.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , F. Baník [-] (46. P. Volkman [-] ) , O. Zícha [-] , L. Pour [-] , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , T. Vyskočil [-] (65. P. Bílý [-] ) , A. Fridrich [-] (53. P. Ploc [-] ) , P. Pechát [-]

SK Štětí
L. Kloub [-] - J. Ransdorf [-] , J. Šimral [-] , D. Mencl [-] , R. Hrdý [-] , V. Poráč [-] (69. V. Kucler [-] ) , M. Čámský [-] (78. M. Šmidrkal [-] ) - M. Malák [-] (48. S. Tichý [-] ) , R. Slanička [-] - L. Stejskal [-] (75. J. Grepl [-] ) , T. Belák [-]

ŽK: 23. A. Fridrich , 51. L. Pour , 75. L. Papežík , 86. M. Junek - 56. S. Tichý , 81. R. Slanička .
Hráči zápasu: L. Kloub .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KARRMANN Milan, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.