F. Chabr 86. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Proboštov si jedním gólem zajistil tři body


Branky


86. F. Chabr (p.)
0

Utkání Proboštova s Žatcem nebyl příliš dobrou reklamou na dobrý fotbal. I přesto měli více radosti domácí, kteří přišli velice snadno ke gólu, jenž jim zajistil cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci viděli vyrovnané utkání, ovšem s minimem šancí na obou stranách. Celkově by se snad daly spočítat na prstech jedné ruky. Hrálo se spíše od vápna k vápnu a na branku si přítomní fanoušci museli počkat až do 86.minuty, kdy hráč Proboštova šel pryč z vápna a žatecký hráč ho podkopl. Sudí ihned nařídil penaltu, kterou proměnil František Chabr. Proboštov tak vykřesal tři body po dětinské chybě hráče Žatce. Zápas lze hodnotit jako průměrný, více by mu slušela remíza. Jediné, co by se dalo vyzdvihnout, je práce obou gólmanů, kteří i přes to málo šancí dokázali zlikvidovat jasné tutovky. Pro ně jasné absolutorium.



Ohlasy k zápasu


TJ Proboštov
Hynek Chalupník (manažer TJ Proboštov): Měli jsme nasazení, bojovnost, tomu se nedá nic vytknout, ale tý fotbalovosti tam bylo málo.




Sestavy


TJ Proboštov
M. Račuk [-] - P. Kopecký [-] , J. Pelc [-] (46. L. Pelc [-] ) , J. Blažek [-] (67. F. Chabr [-] ) , A. Memeti [-] , J. Váňa [-] , J. Baran [-] (56. J. Petrik [-] ) , P. Pazdera [-] , M. Šváb [-] (90. J. Cmíral [-] ) , M. Pešula [-] , L. Nosek [-]

FK Slavoj Žatec
P. Bouček [-] - T. Merda [-] , A. Hynek [-] , F. Klinec [-] (85. T. Hynek [-] ) - R. Zelinka [-] , P. Bešík [-] - M. Klíma [-] (60. V. Hynek [-] ) , P. Hassman [-] , V. Hankocy [-] , M. Ulbrik [-] (71. M. Malý [-] ) , P. Klinec [-]

ŽK: 27. J. Blažek , 38. M. Račuk , 42. P. Kopecký , 88. F. Chabr - 44. A. Hynek . ČK: 89. R. Zelinka .
Hráči zápasu: M. Račuk , M. Pešula .
Místo: Proboštov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Javorek Jiří - KRUTINA Radek, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.