2:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá nepodala proti Hrobcům dobrý výkon


Branky


64. P. Pazdera , 72. M. Socha - 42. V. Kala , 51. L. Štorc , 59. J. Slavíček , 75. D. Hemr
0

Špatně odehrané utkání má za sebou Modrá. Proti Hrobcům se prakticky po celý zápas k ničemu nedostala, kdežto hosté dokázali využít příležitosti a proměnit je v branky a zaslouženě získali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Modrá se k ničemu nedostala

Hrobce byly na hřišti Modré po celý první poločas dominantnějším mužstvem. Domácí se prakticky k ničemu nedostali a museli odolávat tlaku hostů, což se jim dařilo většinu první půle. V závěru však přišel ve 42.minute gól hostů, o který se postaral Vít Kala a Hrobce mohli jít do šaten s mnohem lepším pocitem než domácí. Poločasový stav tedy 0:1 pro Hrobce.

Hrobce lepším týmem

I ve druhém poločase hru diktovaly Hrobce, které si vytvářely šance a několik z nich dokázaly využít. Již v 51.minutě hosté zvyšovali na rozdíl dvou branek po gólu Lukáše Štorce a o osm minut později přidal třetí branku Jakub Slavíček. Hrobce tak pohodlně vedli a stačilo jim hrát dobře v defenzivní části a nedělat chyby, které by mohly nahrávat Modré. Jenže zřejmě pod tíhou faktu, že už Hrobce vedou 3:0 a nemůže se tak nic stát, mírně polevily v aktivitě a domácím se podařilo v 64.minutě zásluhou Petra Pazdery vstřelit nejprve první a v 72.minutě z kopačky Miroslava Socha i druhou branku. Na to hned v 75.minutě Hrobce zareagovaly čtvrtou brankou, o kterou se postaral David Hemr a pak už si hosté stav pohlídali.



Ohlasy k zápasu



SK Hrobce
Jaromír Kala (trenér SK Hrobce): Daří se nám mít progres směrem dopředu, zlepšujeme se zápas od zápasu. Byli jsme silní na míči, drželi jsme míč, kombinovali a dostávali se do zajímavých příležitostí a dokázali je proměnit.



Sestavy


Modrá
P. Kratochvíl [-] - M. Socha [-] , T. Fejfar [-] , M. Čapek [-] (73. B. Matys [-] ) , A. Čapek [-] , J. Štěrba [-] , D. Veselý [-] , J. Kudrna [-] (66. V. Šotola [-] ) , K. Podolský [-] , V. Žák [-] , P. Pazdera [-]

SK Hrobce
J. Vaněk [-] - M. Polák [-] , L. Štorc [-] (88. T. Matějka [-] ) , J. Slavíček [-] (68. K. Mikas [-] ) , K. Hendrich [-] , D. Brandejs [-] , J. Kühn [-] , A. Kühn [-] , P. Slavíček [-] (46. D. Hemr [-] ) , V. Kala [-] (75. V. Sekera [-] ) , J. Neuman [-]

ŽK: 17. V. Žák - 78. A. Kühn , 81. J. Neuman .
Místo: Modrá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šmid Jiří - MECL Marcel, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.