0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dašice doma podlehly Opatovicím 0:2. Opatovickým střelcem se stal Jakub Richter.


Branky


0

Dašice se letos stále trápí. Tým který minulý rok skončil na třetím místě se letos drží na druhém konci tabulky. Z devíti zápasů má domácí celek pouze tři výhry a jednu remízu. To hostující Opatovice jsou na tom lépe. Mají 19 bodů a se ztrátou 5 bodů na první místo drží šestou příčku tabulky. Jak Jakub Richter zařídil vítězství hostům se dozvíte v následujícím reportu.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Opatovicím.

Do tohoto utkání nastoupil hostující tým bez sedmi hráčů ze základní sestavy. Hosté v této sestavě se hlavně soustředili na obranu a podnikání rychlých protiútoků a to se jim také dařilo. V prvních 15. minutách si hosté vytvořili dvě velké šance, jenomže jejich zakončení bylo nepřesné a dvakrát se jim podařilo nastřelit břevno. Skóre zápasu se měnilo až ve 40. minutě, kdy se do dalšího úniku dostal Jakub Richter, který již tuto šanci proměnil. 

Opatovicím se soustředění na obranu vyplatilo.

Druhý poločas se probudil i domácí tým a začal hrát útočný fotbal, jenže Opatovice se v tomto poločase soustředili hlavně na obranu. Když v 49. minutě se povedl další protiútok, který zakončoval již zmíněný Jakub Richter byl stav 2:0 a s domácím týmem to vypadalo velmi špatně. Jenže tento gól Dašice probudil a hra vypadala hned jinač. Domácí se pokoušeli se zápasem ještě něco udělat, ale měli to velmi těžké, protože Opatovice se po druhém gólu stáhly do obrany a dobře se jim dařilo bránit útoky domácího celku. To se jim úspěšně dařilo až do konce zápasu a tak hosté získali v Dašicích tři body.



Ohlasy k zápasu


Sparta Dašice
Jakub Vajer: "Odehráli jsme špatný zápas. Dostali jsme dva góly z úniku a pak hosté začali bránit s 10 hráči ve vápně a to se těžko dávají góly."

AFK Opatovice n. L.
Trenér Vondřejc: "Pochvala pro oslabený kolektiv, hlavně hráče dorostu a béčka za obětavý výkon. Využili jsme slabší chvilky domácího mužstva a připsali si důležité tři body. "



Sestavy


Sparta Dašice
J. Černohubý [-] - L. Vajer [-] , O. Vajer [-] , M. Hora [-] , J. Vajer [-] - O. Šmejda [-] , F. Cabicar [-] , J. Englich [-] , P. Branke [-] - D. Buchtele [-] , M. Polák [-]

AFK Opatovice n. L.
J. Guldán [-] - M. Křovák [-] , L. Baloun [-] , M. Vandas [-] , J. Hladík [-] - J. Blažek [-] , T. Krsek [-] , P. Bartoníček [-] , B. Šťastný [-] - R. Richter [-] , J. Balog [-]

Hráči zápasu: R. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čermák Jiří - SUCHOMEL Karel, VANIŠ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.