Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si s Chroustovicemi poradila


Branky


0

Utkání, ve kterém byl favorit jasný. Domácí Rohovládova Bělá narazila na soupeře ze samotného spodku tabulky. Podívejte se na průběh celého utkání!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá si vybudovala solidní vedení

Do utkání měli lepší vstup hosté, kteří se hned ve druhé minutě dostali do šance, kterou dokázali gólově zakončit. Po pravé straně se „utrhl“ Derka, který směřoval přihrávku přes šestnáctku domácích na volného Dostála a ten bez problému doklepl míč do prázdné branky a poslal tak hostující Chroustovice do vedení. Ve 26. minutě se z pětadvaceti metrů rozhodl centrovat Chovanec, jehož centr byl však tečován Tomáškem a zapadl až za Tučkova záda, bylo tak srovnáno na 1:1. O dvě minuty později po levé straně utekl domácí Deutsch, který se dostal až k šestnáctce hostů. Hostující gólman Tuček vyběhl, čehož si Deutsch všiml a skvěle ho přeloboval, poslal tak domácí do vedení 2:1. Ve 35. minutě se z gólu mohl radovat nejstarší hráč na hřišti Ryba, ten sice míč dostal za Tučkova záda, ale kvůli spornému ofsajdu mu gól nebyl uznán. Ve 43. minutě po levé straně utekl domácí Starý, který adresoval přihrávku na Jelínka a ten svou střelou pod Tučkovo břevno zvyšoval na 3:1. To bylo z prvního poločasu vše a domácí si tak do kabin odnesli vedení 3:1.

Domácí si výhru pohlídali

Do druhého poločasu měli jednoznačně lepší vstup domácí, kteří se ve 48. minutě dočkali dalšího navýšení vedení. Starý využil chybné rozehrávky hostujících stoperů, dostal se k míči a překonal i Tučka, který musel již po čtvrté lovit míč ze své sítě. V 65. minutě dostal krásný pas do běhu Deutsch, který se dostal do zakončení, ale to bylo nepřesné a Tučkovu branku minul. V 75. minutě se do podobné situace dostal Čásenský, který utekl po pravé straně, ale podobně jako Deutsch, tak i on zamířil mimo a Tučkovu branku neohrozil. To bylo z celého utkání vše, domácí si po výhře 4:1 připsali další tři body do tabulky, které je opět přiblížili prvnímu místu.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): Zápas se pro nás kromě špatného startu vyvíjel dobře a utkání bylo vyloženě pod naší kontrolou a ukázal se rozdíl mužstva z čela a spodku tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - M. Starý [-] , J. Bakule [-] (58. M. Sokol [-] ) , J. Čásenský [-] (75. O. Havelka [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Deutsch [-] , L. Chovanec [-] , F. Ryba [-] (70. M. Remeš [-] ) , P. Tamchyna [-] , L. Nepivoda [-] , M. Žoček [-]

SK Chroustovice
P. Tuček [-] - M. Dostál [-] , J. Tomášek [-] (72. J. Rejman [-] ) , J. Koreček [-] , P. Derka [-] , Z. Krejbich [-] , J. Dvořák [-] , T. Matucha [-] (76. V. Pospíšil [-] ) , T. Hermann [-] , R. Besperát [-] , O. Demeter [-]

ŽK: 24. J. Koreček .
Hráči zápasu: L. Nepivoda , T. Jelínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Zerzán Miloš - HAVLÍK Jaroslav, PETR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.