Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevídaná kanonáda domácích


Branky


16. M. Musil , 24. S. Piňos , 28. P. Zbořil , 32. L. Ondra (vl.) , 39. P. Zbořil , 46. T. Kadlec , 79. P. Zbořil , 80. T. Kropáček (vl.) , 87. S. Piňos - 9. M. Kašpařík , 63. Z. Rafaj , 89. K. Čapek
0

     Kobeřice na domácím hřišti většinou umí a body zde nerozdávají. Výjimku však udělali v minulém kole, když prohrály s Bohdalicemi a v tomto zápase nechtěly připustit stejný kolaps. Hosté z Otnic v minulém zápase rozstříleli Křižanovice a ve stejném stylu chtěli pokračovat i v tomto zápase. Ovšem na horké kobeřické půdě to neměli vůbec lehké.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Když otnický Kašpařík otevřel v deváté minutě, tak to vypadalo na další dramatický zápas pro domácí. Jenomže ti tuto možnost vůbec nepřipustili, Brzy se jim povedlo vyrovnat a poté rozjeli brankostroj. V 16 minutě srovnal Musil a poté si diváci během dalších šestnácti minut zakřičeli třikrát gól. Domácí hosty jednoznačně přehráli. Ti nestačili vůbec reagovat na jejich útoky a děravá otnická obrana byla naprosto zoufalá. Za domácí se postupně trefili Piňos s Musilem a poté si dal vlastence hostující Ondra. Těsně před přestávkou přidal pátou branku do sítě hostů Zbořil. Náskok po první půli byl hodně vysoký a to před námi byl druhý poločas.

  

        Na vývoj zápasu zareagovali hosté trojnásobnou změnou. Ze hry šli Kašpařík,Smetana a Ondra. Naopak do hry vstoupili Kraus, Václavek a Špunar. Jenomže tyto změny vůbec nepřinesly změnu ve vývoji zápasu. Domácí byli stále při chuti. Prakticky z prvního útoku v druhé části hry se trefil Kadlec. Poté se domácí mašina na chvíli zasekla a hosté si mohli oddechnout. Korekce Zdeňka Rafaje měla za následek pouze kosmetickou úpravu výsledky. Rozlučku pro přítomné diváky si domácí nachystali parádní, během posledních jedenácti minut nasypali do sítě nešťastného Navrátila další tři branky. Ve snaze o jubilejní desátou branku však v samotném závěru inkasovali, ale to je rozhodně nemusí mrzet. Hosté si do Kobeřic přijeli pro nevídaný debakl, a pokud něco nezmění, tak i v okrese budou mít problémy, jako loni v kraji.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patocs [-] , M. Kočovsky [-] , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] - R. Polášek [-] , M. Musil [-] , P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] - O. Mužíček [-] , T. Kadlec [-] (67. R. Ondráček [-] ) -

TJ Sokol Otnice
P. Navrátil [-] - Z. Rafaj [-] , M. Kašpařík [-] (46. M. Špunar [-] ) , K. Čapek [-] , J. Struha [-] , T. Smetana [-] (46. P. Václavek [-] ) , D. Levák [-] , E. Rafaj [-] , P. Čermák [-] , T. Kropáček [-] , L. Ondra [-] (46. J. Kraus [-] )

ŽK: 47. P. Václavek , 76. P. Čermák , 86. Z. Rafaj .
Místo: Kobeřice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Vinklárek Václav - KRATOCHVÍL Milan, ŠEBESTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.