1:1
(0:0)
51. J. Cenek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 15:00

12.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí ztratily body


Branky


0

     Zápas v Křižanovicích skončil remízou, ale k vítězství měli blíže domácí. Ti, ale nedokázali vícekrát překonat hostujícího brankáře Skoupého a proto se museli smířit s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase Měly jednoznačně navrch Křižanovice. Svého soupeře přehrávaly a dostávaly se také do vyložených brankových příležitosti. Celkem ve čtyřech případech se ocitli tváří, tvář brankáři Skoupému, ale bez úspěchů.  Hosté se do tempa dostali až v závěru poločasu, kdy se ocitli v obrovské šanci, ale domácí brankář Klimčík byl na místě.

 

    

    Úvod do druhé části hry vyšel lépe domácím. V 48 minutě se z trestného kopu trefil domácí špílmachr Ondráček a poslal Křižanovice do vedení. Odpověď na sebe však nedala dlouho čekat. V 51 minutě propálil Cenek, Klimčíka a srovnal. Poté jsme viděli otevřený fotbal z obou stran, ale ani jedno mužstvo se nedokázalo brankově prosadit a zápas tak skončil remízou. Domácí musí zcela jistě mrzet neproměněné brankové příležitosti v první části hry.



Sestavy


FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - M. Florián [-] , L. Minks [-] , V. Brožina [-] , O. Koutný [-] , Z. Zeman [-] (74. J. Kohoutek [-] ) - M. Ragas [-] , T. Ondráček [-] , J. Kroupa [-] , J. Brožina [-] - J. Chalupa [-]

TJ Sokol Hodějice
M. Skoupý [-] - J. Cenek [-] , A. Poláček [-] (69. L. Zápotočný [-] ) , V. Šeďa [-] , T. Florián [-] , K. Cigánek [-] , D. Proch [-] (60. P. Přibyl [-] ) , M. Sedláček [-] , Z. Kohoutek [-] , T. Winter [-] , D. Uher [-]

Místo: Křižanovice. Počet diváků: 225. Rozhodčí: Jelínek Petr - HÁK Martin, VRÁNA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.