Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Jihomoravský | Hodonín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulčice dál stoupají tabulkou. Tři body s KENem jim k tomu dopomohly


Branky


0

Mikulčice získaly z posledních pěti utkání 12 bodů, které je posunuly do středu tabulky. Svou stoupající formu chtěly na svém hřišti potvrdit proti beznadějně poslednímu KEN, který získal teprve v minulém kole svůj první bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl závěr první půle

Mikulčice vstoupily do utkání oslabeny o některé ze svých hráčů a na výkonu se to projevilo. Zejména absence Filipa Pochylého a Michala Nováka, kteří v posledních dvou utkáních nastříleli, po hattricku byla velmi citelná. Domácí celek z Mikulčic byl mírně lepším týmem, působil fotbalověji, ale do vážnějšího zakončení se nemohl dostat. Chyběl moment překvapení, myšlenka, která by zdolala obranný val soupeře z Veselí, který nikam nespěchal. Obvykle, když nepřichází myšlenka, tak přijde k řešení standardní situace. A taková možnost se domácím naskytla ve 38.minutě, kdy se po chybě hostujícího brankáře dostal k odraženému míči Patrik Jánoš, jehož branka znamenala vedení domácích 1:0. Toto skóre ovšem do konce prvního poločasu nevydrželo. Ve 45.minutě se prosadil Josef Anovčin, kdy hlavičkou překonal hostujícího brankáře - 2:0. Do kabin se odcházelo právě za tohoto stavu a nikdo nepředpokládal, že by mohlo dojít ke zdramatizování utkání.

KEN zdramatizoval utkání

A když se domácím povedlo v 57.minutě zvýšit na 3:0 brankou Josefa Anovčina, tak to vypadalo, že hosté definitivně rezignují. Ovšem nastal opak. V 67.minutě se trefil Jakub Chudík a snížil stav utkání na 3:1. Domácí znervózněli a hosté vycítili naději. Snažili se vstřelit kontaktní branku. A to se jim nakonec povedlo. V 84.minutě vstřelil svou druhou branku Jakub Chudík a přiblížil tak KEN k ještě větší naději - 3:2. Domácí Mikulčice ale závěr utkání zvládly, KEN do další šance nepustily a uhájily tak důležité vítězství, které jim přineslo další tři body.



Sestavy


TJ Baník Mikulčice
M. Novotný [-] - P. Šalša [-] (20. E. Kuchynka [-] ) , L. Hubáček [-] (80. P. Zachara [-] ) , M. Konečný [-] , P. Jánoš [-] , J. Anovčín [-] , M. Vacenovský [-] , V. Čechovský [-] , J. Pitzinger [-] , L. Brdíčko [-] , I. Šuga [-]

TJ KEN Veselí nad Moravou
J. Chudík [-] - R. Kubica [-] , P. Kočiš [-] , A. Štůral [-] , R. Tomeček [-] - L. Janík [-] , R. Runkas [-] , M. Kunovjánek [-] , K. Staněk [-] - P. Brumla [-] , M. Tobiáš [-]

ŽK: 74. L. Hubáček - 25. A. Štůral , 61. M. Kunovjánek , 78. R. Kubica .
Místo: Mikulčice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: HORŇÁČEK Kamil - HUSÁR Vojtěch, ZIMA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.