1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vyválčila bod z Březové


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrála vyrovnaná hra

V první půli se hrála naprosto vyrovnaná partie. Šance se třidaly na obou stranách. Do vedení šli hosté ze Štítiny, když si po standardní situaci naběhl na míč hostující Nardelli a zkušeně zametl míč do sítě - 0:1. Do konce poločasu se už skóre zápasu nezměnilo.

 

Víc než vyrovnání Březová nestihla

Ve druhém poločase se obraz hry úplně změnil Březová začala soupeře drtit, a vytvářet si spoustu šancí. Víc než jeden gól, se jí však nepodařilo vstřelit. V 70. minutě se o vyrovnání zasloužil Jakub Šuhajík - 1:1. Do konce utkání se obraz hry už nezměnil, ale domácí byli naprosto jaloví v koncovce. Štítina si tak odváží domů cenný bod.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (vedoucí mužstva Štítina B): V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. My jsme se ujali vedení. Ve druhé půli nás již soupeř jasně přehrával. Dokázal srovnat skóre. Bod má pro nás cenu zlata.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - D. Dubový [-] (23. A. Šuhajík [-] ) , J. Šuhajík [-] (80. D. Schustek [-] ) , D. Novák [-] , T. Křenek [-] - O. Lodňánek [-] (85. P. Křenek [-] ) , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] - K. Demel [-] , M. Šuhajík [-]

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - D. Vitásek [-] , D. Baier [-] , D. Nardelli [-] - L. Lhotský [-] (72. F. Graf [-] ) , D. Adamčík [-] , D. Peterek [-] , J. Tietz [-] - P. Stoklasa [-] , J. Heger [-] , P. Boček [-] (78. T. Stoklasa [-] )

ŽK: 33. P. Cihlář , 50. K. Demel , 50. D. Novák - 26. P. Stoklasa , 90. D. Vitásek .
Hráči zápasu: D. Vitásek .
Místo: tráva. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.