K. Špok 19.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina vyloupila Vítkov


Branky


19. K. Špok - 13. P. Boček , 56. D. Kapinos
0

Štítina v minulých zápasech tápala. Tentokrát však zabrala a dokázala porazit favorira z Vítkova.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Vítkov nastoupil ve značně okleštěné sestavě a na jeho výkonu to bylo znát. V první půli se odehrával vyrovnaný zápas s minimem šancí na obou stranách. Hra se přelévala spíše mezi oběma šestnáctkami. Z minima šancí vstřelily obě družiny po gólu. Ve 13. minutě se dostal k míči Boček, jehož tečovaná střela přelobovala domácího brankáře Richtera - 0:1. O šest minut později domácí srovnali krok, když se na pravé straně odcentroval Pavlíček, a Špok jeho centr zavěsil do brány - 1:1. Do konce poločasu se už nic neudálo.

Štítina strhla na svou stranu výhru

Ve druhé půli musel jít do hostující brány kapitán Nardelli. V 56. minutě potáhl balón hostující Stoklasa, který nahrál pod sebe Kapinosovi a ten zasunul míč do prázdné klece - 1:2. Vítkov se pak snažil o srovnání skóre. Dvě největší zahodil Špok, který přehlavičkoval prázdnou branku a Pavlíček, který zamířil těsně vedle. Hosté hrozili z brejků. Nejvážnější zahodil Heger. Hosté tak ubránili tři body a přerušili sérii nezdarů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): Absence dvou hráčů základní sestavy byla znát. První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém se soupeř brzo ujal vedení My se pak snažili o vyrovnání, ale bez úspěchu.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): První půle byla vyrovnaná. Ve druhé půli nás zatlačili a ve středu zálohy nás přehrávali. My jsme však vstřelili z brejku branku a hubené vítězství ubránili.



Sestavy


TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Scholaster [-] , T. Černoch [-] , R. Schober [-] , M. Kudela [-] - O. Pop [-] , P. Mader [-] , P. Hanuš [-] , K. Špok [-] , P. Novosad [-] - L. Pavlíček [-]

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] (46. D. Kapinos [-] ) - D. Adamčík [-] , D. Nardelli [-] , D. Komenda [-] , D. Baier [-] - J. Heger [-] , J. Tietz [-] , D. Vitásek [-] , J. Kunczik [-] - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

ŽK: 89. K. Špok - 76. D. Vitásek .
Hráči zápasu: P. Scholaster - P. Stoklasa , P. Boček .
Místo: tráva, tráva-Klokočov. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Kantor Marek  - Biskup Luboš, Hřivnáč Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.