Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová překvapivě padla s Novými Sedlicemi


0

Březová poprvé v sezoně prohrála. Nad její síly byly na domácím hřišti Nové Sedlice, které zvítězily o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlice trestaly z brejků

V první desetiminutovce byla lepši domácí družina Z Březové. Pak hosté dokázaly využít dva rychlé brejky. V 25. minutě vstřelil po spolupráci dvojice Martin Komenda a Štěpán Rohovský gól druhý jmenovaný - 0:1. O tři minuty později si dvojice spolupráci zopakovala, jen s tím rozdílem, že tentokrát zakončoval Martin Komenda - 0:2. Domácí snížili v 35. minutě, když Martin Šuhajík vystřelil asi z 25 metrů, střela před brankářem Marcelem Matějčkem nepříjemně zaplavala a skončila za jeho zády - 1:2. Hned z rozehrávky se uvolnil Marek Těžký a jeho centr uklidil k tyči Štěpán Rohovský - 1:3. Do kabin tak šli radostněji hosté.

 

Nové Sedlice přidaly gól a vezou si domů tři body

Ve druhé půli se snažila Březová ještě něco s výsledkem udělat. jejich snaha se však rozbíjela o spolehlivou hru obrany Nových Sedlic. Navíc v 56. minutě zakroutil svůj rohový kop Tomáš Rádek přímo do domácí branky - 1:4. V následujícím průběhu už byla převaha Březové naprosto jalová a hosté si v poklidu pohlídali tři body. V 89. minutě byl sice po druhé žluté kartě vyloučen hostující Tomáš Rádek. Na skóre utkání se však již nic nezměnilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, hráč): Těžko se mi zápas hodnotí. Herně to bylo vyrovnané. Hosté však využili každou šanci, kterou měli. Ve druhé půli hra pokračovala ve stejném duchu. My dostali čtvrtý gól přímo z rohu a bylo po zápase.

SK Nové Sedlice
Petr Onderka (Nové Sedlice, hráč): První deset minut byla lepší Březová. My pak využili dva brejky. Domácí sice snížili, ale do poločasu jsme znovu utekli o dvě branky. Ve druhé půli byli lepší domácí, ale naše obrana pracovala spolehlivě. My přidali čtvrtý gól z rohu. Domácí převaha už pak byla jalová. Vyhráli jsme zaslouženě, i když je výsledek pro domácí příliš krutý.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Šuhajík [-] (83. R. Krejčí [-] ) , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , D. Schustek [-] (46. D. Schustek [-] ) - M. Šuhajík [-] , A. Šuhajík [-] , O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] - J. Lichovník [-] , J. Kostera [-]

SK Nové Sedlice
M. Matějček [-] - T. Havlíček [-] , T. Rádek [-] , J. Lacuch [-] , J. Chalupa [-] - M. Komenda [-] , M. Těžký [-] , D. Střílka [-] , P. Onderka [-] - Š. Rohovský [-] , V. Novák [-] (46. J. Kadula [-] )

ŽK: 31. M. Šuhajík , 58. P. Cihlář , 89. P. Cihlář - 13. J. Lacuch , 47. J. Chalupa , 89. T. Rádek . ČK: 89. T. Rádek .
Hráči zápasu: M. Komenda , M. Těžký .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Lyčka Ivo, Lyčka Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.