1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Vítkov plichtil s Brumovicemi


Branky


0

Vítkov přijel do Brumovic v oslabené sestavě, přesto šel v první půli do vedení. Ve druhé domácí stačili srovnat. Zápas tak skončil zaslouženou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov se ujal vedení

Vítkov přijel ve značně slepené sestavě bez kanonýra Špoka a obránce Vavroše. Domácí měli sice tlak, ale jejich koncovka byla žalostná. Do vedení tak šli v 39. minutě hosté, když šel Lukáš Pavlíček sám na brankáře, přihrávkou našel Libora Kouřila a ten nezaváhal - 0:1. Největší domácí šanci pak spálil Jan Herber, který jen těsně minul hostující svatyni. Ostatní střely chytil spolehlivý brankář Daniel Richter.

 

Brumovice jen srovnaly

Ve druhé půli už domácí hosty k ničemu nepustili. Jakub Richter napálil dvakrát svou střelu do tyčky. Jan Herber netrefil odkrytou bránu. Vyrovnání se domácí dočkali v 65. minutě, když se ve středu hřiště zmocnil míče Martin Schreier a vysunul kolmicí Leopolda Blažka, který střelou k tyči rozvlnil síť - 1:1. Domácí nadále tlačili, ale jejich střely buď šly vedle, nebo do tyčky, nebo do hostujícího brankáře Daniela Richtera. Zápas tak dospěl k remíze. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, stoper): Chtěli jsme vyhrát, ale chtěli jsme až moc. Byli jsme přemotivovaní a nedařilo se nám podle našich představ. Remíza je pro nás ztráta.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): Přijeli jsme oslabeni o dva klíčové hráče. Nehrál Špok a Vavroš. Přesto jsme vedli. Domácí ve druhé půli srovnali skóre. Remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] , R. Kubičík [-] , J. Valošek [-] , J. Šrek [-] - M. Schreier [-] , K. Šamaj [-] (79. V. Silber [-] ) , M. Nowak [-] , J. Richter [-] (90. T. Vavrečka [-] ) - L. Blažek [-] , J. Herber [-]

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Dubový [-] , P. Mader [-] , M. Kudela [-] , L. Pavlíček [-] - P. Kuča [-] , K. Michálek [-] , M. Pavlica [-] , L. Kouřil [-] - J. Malý [-] , P. Hanuš [-]

ŽK: 90. R. Kubičík .
Hráči zápasu: R. Kubičík - D. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 43. Rozhodčí: Hennig Antonín - Kašpařík Daniel, Ondreaš Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.