0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková plichta


Branky


0

Dobroslavice se se svým soupeřem rozešli smírně bez branek. Dobroslavice tak nadále zůstávají na předpolsením místě. Bolatice jsou na osmém místě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byli lepší hosté

Slenečné sobotní odpoledne přineslo v zápase mezi Dobroslavicemi a Bolaticemi bezbrankovou remízu. V prvním dějství byli o něco málo lepší hosté z Bolatic. Největší šanci si hosté vypracovali z přímého kopu, který dokázal jen s námahou vyrazit domácí brankář Jan Osmančík.

Ve druhé domácí hosty přehrávali

Ve druhé části se chopili iniciativy domácí fotbalisté z Dobroslavic. Největší šanci si vypracovali Tomášem Klknerem, který zůstal úplně sám na malém čtverci a hlavičku dokázal bravůrně zlikvidovat hostující strážce svatyně Petr Duda. Zápas pak už dospěl k zasloužené remíze. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): Vyrovnaný zápas. V prvním byl lepší soupeř ve druhém my. Vychytal nás jejich skvělý brankář. Remíza je spravedlivá

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (Bolatice B, trenér): V první půli jsme měli pár šancí. Ve druhém nás domácí trochu přehrávali. Byl to remízový zápas.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , P. Lukáš [-] , D. Tůma [-] , T. Krejčí [-] - D. Rathouský [-] (73. M. Knopp [-] ) , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , M. Vujtík [-] - J. Hajíček [-] (83. D. Lukáš [-] ) , J. Klekner [-]

FK Bolatice B
P. Duda [-] - O. Langer [-] , D. Sněhota [-] , D. Macura [-] (73. J. Krettek [-] ) , T. Rataj [-] (51. P. Nawrath [-] ) - R. Plaček [-] , P. Pašek [-] , R. Ceplý [-] , J. Šula [-] (62. P. Tomšů [-] ) - V. Duda [-] , P. Boček [-]

ŽK: 65. D. Pavelek , 77. J. Stupka , 87. D. Tůma .
Hráči zápasu: T. Pučan - P. Duda .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Dundr Patrik, Sebrala Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.