2:3
(2:3)
19. J. Zima
32. J. Zima
37. J. Zima
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapivá výhra Budišovic ve Strahovicích


Branky


6. T. Němec , 17. T. Němec - 19. J. Zima , 32. J. Zima , 37. J. Zima
0

Vše podstatné se stalo v prvním poločase. Strahovice se nejdříve ujaly vedeí 2:0. Hosté do konce poločasu otočili skóre a ve druhé půli už výhru udrželi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišovice otočily skóre

V úvodu prvního poločasu byly lepší domácí fotbalisté ze Strahovic. Už v 6. minutě zaskočil Tomáš Němec střelou z 50 metrů hostujícího brankáře Radima Kotalu, který po jeho střele už jen smutně vytahoval míč ze sítě - 1:0. V 17. minutě se Tomáš Němec dokázal opět prosadit z přímého kopu a domácí vedli už o dvě branky - 2:0. O dvě minuty později byl odpískán proti domácím pokutový kop a Jaromír Zima nekompromisně snižoval - 2:1. V 32. minutě po útoku po pravé straně se prosadil hostující Jaromír Zima - 2:2. Obrat ve skóre zajistil v 37. minutě opět Jaromír Zima, který střelou podél brankáře završil hattrick - 2:3. Domácí dokázali nastřelit pouze tyčku a břevno.

Strahovice nastřelovaly pouze tyčky

Ve druhé půli se snažili domácí srovnat skóre a proto vyvinuli tlak. Utkání se i zbytečně vyhrotilo a přitvrdilo. Z mnoha šancí stojí za zmínku dvě tyčky Lukáše Slaniny z přímých kopů a tyčka Tomáše Němce. V závěru utkání byl ještě po druhé žluté kartě vyloučen budišovický autor zří branek Jaromír Zima. Hosté si po výhře odvážejí domů velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, trenér): Gratuluji k soupeři k výhře. Víc k tomu nechci říkat.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): Začátek byl pro nás krutý. Dvě standardky a dva góly. Pak se nám podařilo otočit skóre zápasu. Ve druhé půli byli domácí lepší. Snažili se o vyrovnání a přitlačili nás. Utkání se ke konci zbytečně vyhrotilo. Jsem rád za tři body.



Sestavy


SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - T. Němec [-] , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , F. Schenk [-] (19. J. Malchárek [-] ) - Š. Beneš [-] , P. Lhotský [-] (46. L. Slanina [-] ) , J. Josefus [-] , A. Dvořák [-] (46. M. Beneš [-] ) - P. Slavík [-] , P. Kubiš [-]

TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] - L. Pavelka [-] , R. Kubánek [-] , F. Šrubař [-] , R. Popek [-] - P. Hudeček [-] , J. Zima [-] , M. Honěk [-] , T. Musial [-] (81. J. Kotala [-] ) - M. Polomský [-] , O. Gelnar [-]

ŽK: 89. P. Slavík - 76. J. Zima . ČK: 90. J. Zima .
Hráči zápasu: T. Němec - J. Zima .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Válek Jaromír - Halfar Jiří, Pekárek Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.