1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov si odváží tři body z Píště


Branky


0

Ve středeční dohrávce si Komárov výhrou 3:1 odváží tři body. Píšť po dalším nezdaru zůstává stále přikovaná u dna tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komárov vede o jeden gól

Zpočátku byl mírně lepším týmem Komárov. V 12. minutě našel přímý kop Michala Hřivnáče hlavu Petra Lyka, od něhož se míč odrazil na kraj pokutového území a Jaromír Ryboň střelou rozvlnil síť za zády brankáře Petra Lišky - 0:1. Poté převzali iniciativu domácí. Největší problém komárovské obraně dělala posila z á týmu Petr Patrik. V 17. minutě jeho střelu vyrazil brankář Pelc, který uspěl i při dorážce. V 21. minutě se nedomluvil brankář Pelc se stoperem Surovým, který míč zahrál do autu. Z následného autu se míče zmocnil patnáctiletý René Holuscha, který obešel tři protihráče a následný centr zaplul přímo za záda hostujícího brankáře Pelce - 1:1. Hosté však odpověděli hned vzápětí. Roh Adama Běláčka přistál na hlavě Ondřeje Surového, který zametl míč do sítě - 1:2. Těsně před koncem poločasu ještě střelu komárovského Josefa Kubesy vyrazil brankář Liška na roh.

Komárov jistil výhru až v závěru

Ve druhé půli byl lepším týmem Komárov. Lyko hned v úvodu těsně minul tři tyče domácí branky. Střela Adama Běláčka mířila v nadějné pozici vysoko nad. Neujala se ani střela Hřivnáče. Domácí zahrozili ještě jednou, kdy došlo ke srážce hostujícího brankáře s domácím hráčem. Domácí mužstvo se dožadovalo penalty, ale rozhodčí nechal pokračovat ve hře. Následně nebyl pro údajný offside uznán gól Kubesy po dlouhém autu Lyka. Definitivní rouhodnutí přišlo v 82. minutě, kdy Petr Lyko prošel mezi dvěma hostujícími hráči a pod sebe přihrával Josefu Kubesovi, který svou střelu zamířil k pravé tyči - 1:3. Pak už se zápas víceméně dohrával.  Poslední šanci měli ještě domácí, ale jejich přímý kop lapil brankář Pelc.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): My jsme hráli, hosté dávali branky. Dvě branky jsme v prvním poločase dostali po jejich standardních situacích. Ve druhé půli jsme tlačili, ale neuměli jsme dát branku. Oni z brejku přidali třetí gól a bylo po zápase.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): Začali jsme zápas dobře a vstřelili jsme rychlý gól. To nás ukolébalo a začali jsme hrát profesorsky a čekali na to, až nám dají domácí vyrovnávající gól. Velké problémy nám dělal jejich záložník Patrik Petr. Naštěstí nás podržel při jejich jediné vyložené šanci náš brankář. Domácí, ale nakonec srovnali a to nás opět probudilo a ještě do poločasu jsme vstřelili branku na 2:1. O přestávce jsem klukům řekl, aby si na jejich záložníka dali pozor. Hráči si to vzali k srdci a už jsme byli lepším týmem. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Janeček [-] , L. Pamula [-] , P. Dudek [-] , O. Zug [-] - L. Zlotý [-] , P. Petr [-] , J. Tyleček [-] , R. Jančík [-] (46. P. Němec [-] ) - R. Holuscha [-] , J. Koláček [-] (80. F. Martínek [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - L. Kerlin [-] , O. Surový [-] , J. Srubek [-] , M. Zapletal [-] - J. Kubesa [-] , J. Ryboň [-] , M. Hřivnáč [-] , P. Lyko [-] - M. Šubert [-] , A. Běláček [-]

ŽK: 18. J. Kubesa , 60. J. Srubek , 81. M. Hřivnáč .
Hráči zápasu: P. Petr - J. Ryboň , P. Lyko .
Místo: tráva. Počet diváků: 41. Rozhodčí: Komárek Milan - Šebestík Daniel, Lindovský Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.