0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice zvítězily v Dobroslavicích


Branky


0

Dobroslavice doma prohrály a vypadá to, že je na jaře čekají těžké záchranářské práce. Strahovice naopak přezimují na třetí příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V prvním dějství se odehrával vyrovnaný zápas. Hrál se jednoduchý fotbal. Hodně se nakopávali míče a moc šancí si nevypracovala ani jedna z družin. Domácí zahodili jednu šanci. Hosté si vypracovali dvě šance, z nichž jednu proměnili. Běžela 41. minuta, když se míč dostal k Jakubu Stříbnému, který si obehrál čtyři obránce a pčihrál Vladimírovi Nevřalovi, který našel volného Aleše Dvořáka, který střelou podél brankáře otevřel skóre zápasu - 0:1

Strahovice jistily výhru dvěma góly

Do 60. minuty se hrál vyrovnaný fotbal. Pak začali být lepším týmem domácí fotbalisté. Dostávali se však pouze ke střelám z dálky a náznakům šancí. Hosté hrozili z brejků. V 72. minutě z rohu se odražený balón dostal k Vladimíru Nevřalovi, který neměl problém vrátit míč do sítě - 0:2. V 87. minutě využil Vladimír Nevřala chyby domácího brankáře a přihrál před zcela prázdnou branku Franišku Hladíkovi, který uzavřel účet zápasu - 0:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): Prohráli jsme sice 3:0, ale výsledek neodpovídá průběhu. Když ale nedáme gól, nemůžeme vyhrát.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, vedoucí týmu): První půle byla hodně vyrovnaná. Hrál se jednoduchý fotbal. Ve druhé půli do 60. minuty vyrovnaný fotbal. Pak začali být lepší domácí. My hrozili z brejků a vsítili dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - T. Krejčí [-] , D. Tůma [-] , P. Lukáš [-] , D. Pavelek [-] - J. Osmančík [-] (78. P. Jindra [-] ) , J. Stupka [-] , T. Pučan [-] , M. Knopp [-] , D. Rathouský [-] - J. Klekner [-]

SK Meteor Strahovice B
V. Moravec [-] - F. Schenk [-] (65. V. Štefek [-] ) , M. Obrusník [-] , P. Hluchník [-] , T. Němec [-] - V. Nevřala [-] , J. Stříbný [-] (46. F. Hladík [-] ) , Š. Beneš [-] , M. Beneš [-] (61. M. Nevřela [-] ) , A. Dvořák [-] (46. P. Kubiš [-] ) - P. Slavík [-] (74. J. Beneš [-] )

ŽK: 23. J. Klekner .
Hráči zápasu: M. Obrusník .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kopperberg Michal - Knopp Martin, Musial Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.