3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sudice přetlačily Dobroslavice až v druhé půli


Branky


0

Sudice dokázaly Dobroslavice zlomit až ve druhém poločase. Své vítězství potvrdily ale až v poslední pětiminutovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal z obou stran. Přesto si v něm vypracovala více šancí domácí družina. Už ve 3. minutě promáchl ve výhodné pozici Marek Zeman centr směřující do pokutového území hostů. Největší příležistost si vypracoval v 15. minutě Tomáš Zips, jehož volný přímý kop orazítkoval břevno hostující svatyně. Hosté si spíše vypracovali náznaky šancí. 

 

Dobroslavice odpadly

Ve druhém poločase už na hřišti dominovaly Sudice. Vytvořily si převahu, kterou dokázaly i gólové zúročit. Nejprve však Marek Zeman netrefil hlavičkou ze dvou metrů prázdnou branku. V 67. minutě se už Sudice dočkaly. Po právé straně unikl David Havranke, jehož centr z první napálil do branky hrající trenér Radim Molnár - 1:0. V 83. minutě zahrával z poloviny hřiště volný přímý kop Tomáš Zips. Jeho dlouhý nákop z první umístil Tomáš Riemel mezi nohami hostujícího brankáře Jana Osmančíka přímo do sítě - 2:0. O minutu později utekl po levé straně Lukáš Kartous, jehož přihrávka našla Davida Havrankeho. Ten pak nasadil brankáři Osmančíkovi kličku a zavěsil do prázdné kasy - 3:0. Sudice si už vítězství pohlídaly a připsaly si další tři body do tabulky. Dobroslavice zatím na první body z venku stále čekají.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): První poločas byl vyrovnaný. Ve druhém Sudice dominovaly a z mnoha šancí proměnily tři a zaslouženě zvítězily.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): První půle byla vyrovnaná. Ve druhé nás soupeř zatlačil a začal proměňovat své šance. Poslední dvě branky však vsítil až v závěrečné pětiminutovce. Zvítězil zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] (14. R. Molnár [-] ) , L. Kartous [-] , T. Zips [-] - J. Plachtzik [-] , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] - D. Havranke [-] , M. Zeman [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Lukáš [-] , D. Vujtík [-] , D. Pavelek [-] , T. Boček [-] (54. M. Vajda [-] ) , P. Lukáš [-] - J. Hajíček [-] , D. Rathouský [-] , M. Knopp [-] , T. Pučan [-] , M. Vujtík [-] -

ŽK: 19. R. Molnár , 25. D. Havranke , 63. T. Kalmus - 58. J. Hajíček .
Hráči zápasu: P. Kubjatko , T. Zips - T. Pučan .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hennig Antonín - Hartmann Jiří, Knopp Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.