M. Honěk 57. (p.)
T. Krejčí 62. (vl.)
2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobroslavice přišly o dvoubrankové vedení


Branky


57. M. Honěk (p.) , 62. T. Krejčí (vl.) - 20. M. Knopp , 22. M. Vujtík
0

Dobroslavice dokázaly v první půli utéct domácím o dvě branky. Domácí družina po otočce dokázala srovnat skóre, když jednu branku vstřelila z penalty a druhou si hosté vsítili sami. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice zaskočily domácí

V první půli hosté z Dobroslavic domácí Budišovice zaskočili. Do vedení šli hosté v 20. minutě, když střela Martina Vujtíka zaplula k tyči domácí branky, kterou hájil Lumír Vavrečka - 0:1. O dvě minuty pozdějí se nejlépe zorientoval v pokutovém území Miroslav Knopp a vypálil i s pomocí teče přímo do brány - 0:2. 

 

Domácí jen srovnali

Ve druhé půli domácí prostřídali a hosty zatlačili. V 57. minutě byl faulován domácí forvard Jaromír Zima a penaltu s přehledem umístil do sítě Marek Honěk - 1:2. O pět minut později si centr nešťastně srazil do vlastní sítě hostující Tomáš Krejčí - 2:2. Domácí měli dále převahu. Největší šanci spálil Jakub KOtala, jen svou střelou málem přelomil břevno hostující branky. Zápas tak skončil remízou.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): Soupeř nás v první půli překvapil. Trošku jsme ho podcenili. Dostali jsme dvě laciné branky. Po vystřídání jsme vystupňovali tlak a srovnali. Vyhrát se nám už nepodařilo.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): V první půli jsme byli trošku lepší a vedli. Ve druhé na nás domácí vletěli a během patnácti minut srovnali skóre. Remíza je zasloužena.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
L. Vavrečka [-] (28. R. Kotala [-] ) - L. Pavelka [-] , R. Kubánek [-] (75. O. Gelnar [-] ) , J. Kotala [-] , F. Šrubař [-] (46. I. Gelnar [-] ) - J. Zima [-] , M. Honěk [-] , T. Musial [-] , R. Popek [-] (86. D. Carbol [-] ) - P. Hudeček [-] , M. Polomský [-]

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - D. Pavelek [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , T. Boček [-] (46. D. Lukáš [-] ) - M. Vujtík [-] , D. Rathouský [-] , M. Knopp [-] (84. J. Osmančík [-] ) , T. Pučan [-] - J. Klekner [-] , D. Tůma [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Komárek Milan - Halfar Jiří, Vujtík Dalibor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.