Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

0

Malé Hoštice v souboji s nováčkem soutěže potvrdily svou formu z konce minulého ročníku okresního přeboru. Chlebičov hrál ustrašeně a prakticky za celý zápas si nevypracoval žádnou brankovou příležitost. Jedině díky skvělému brankáři Sýkorovi, neodjel Chlebičov s ještě větším přídělem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vlétly na soupeře jako uragán

Hoštice šly do vedení už v 7. minutě, kdy se prosadil po zpětné přihrávce Unruha Bia - 1:0. v 22. minutě napáli Chřibek svou střelu do břevna a dorážející Unruh netrefil branku. V 29. minutě z rychlého brejku střelou do protipohybu brankáře navýšil vedení Hoštic Staníček - 2:0. O deset minut později vysunul do uličky Chřibek Staníčka a ten byl neomylný - 3:0. V 44. minutě ještě Staníček mířil těsně vedle branky. 

Hoštice dovršily búra

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu. V 62. minutě se krásně uvolnil Šafarčík a třelou asi ze 14 metrů rozvlnil síť hostující brány - 4:0. Hosty dorazil v 66. minutě Malohlava, který dorážel do brány střelu Kopťáka - 5:0.  Pak se už zápas víceméně dohrával. Domácí zahodili ještě několik šancí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér Malé Hoštice): Celý zápas jsme měli pod kontrolou. Měli jsme balón více na nohách. Dali jsme brzo dvě branky a soupeř začal odpadávat.

SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent trenéra Chlebičov B): Malé Hoštice byly jednoznačně lepší a zvítězily zcela zaslouženě. K ničemu jsme se v utkání nedostali a ukázalo, se že okresní přebor je na vyšší úrovni než III. třída.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - P. Mlýnek [-] , E. Klinger [-] , D. Kurzica [-] , M. Kara [-] (81. D. Kašný [-] ) - V. Kopťák [-] , J. Chřibek [-] , M. Unruh [-] , M. Staníček [-] (58. M. Thiemel [-] ) - J. Bia [-] (46. M. Malohlava [-] ) , O. Šafarčík [-]

SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Kurka [-] , T. Starý [-] , J. Vavřinčík [-] , J. Hollesch [-] - M. Konig [-] , D. Lokoč [-] (70. K. Michalík [-] ) , M. Šupík [-] (46. J. Sedláček [-] ) , D. Hollesch [-] - L. Baďura [-] , M. Tihelka [-] (78. J. Vilášek [-] )

ŽK: 88. T. Starý , 89. M. Konig .
Hráči zápasu: E. Klinger - V. Sýkora .
Místo: tráva. Počet diváků: 101.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.