1:1
(1:1)
10. F. Balda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Suché Lazce se rozešly smírně s Pustou Polomí


Branky


0

Před výbornou divackou kulisou se hrálo kvalitní utkání okresního přeboru.  Šlo o typicky první zápas, kdy soupeři nevěděli, co od sebe čekat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se událo v první půli

V první půli byli o něco lepší domácí hráči, kteří využili toho, že hráli mírně z kopce. Paradoxně však do vedení šla hostující družina ze Suchých Lazců. To hostující kapitán Rostislav Švec zahrával roh, na který si naběhl mezi velkým a malým vápnem Filip Balda a nekompromisně zavěsil volejem do domácí sítě - 0:1. Domácí srovnali krok o šest minut později, kdy na konci krásné akce po ose Kňura, Pavel Bubík, Adam Kubala stál David Schlossarek - 1:1. Do konce poločasu zahodili domácí ještě několik šancí. Asi největší spálil Pavel Bubík, jehož střelu z 15 metrů zlikvidoval hostující gólman Pražák. 

 

Hosté převzali taktovku zápasu

Ve druhé půli převzali taktovku hry hosté. Vypracovali si několi vyložených šancí. Za zmínku stojí asi dvě největší. V 65. minutě skončila po rohu hlavička Michala Havelky na břevně domácí svatyně. V 78. minutě pak střídající Vlha z přímého kopu nastřelil pouze domácího brankáře Krystýna. Pustá Polom pak mohla definitivně rozhodnou pět minut před koncem, kdy samostatný nájezd zahodil David Kozel. Pak už utkání dospělo do remízového konce.

 



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér Pustá Polom B): Suché Lazce se ukázaly jako kompaktní mančaft. První poločas jsme byli o něco lepší my. Ve druhé půli pak hostující družina. Přesto jsme mohli vyhrát, kdyby Kozel zachoval chladnou hlavu při své šanci pět minut před koncem. Celkově přesto musím uznat, že hosté byli o něco lepším týmem. Chtěl bych vyzvednout fanoušky obou týmů.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (trenér Suché Lazce): Jednalo se o typické utkání prvního kola. V první půli využila domácí družina fakt, že hrála z mírného kopečka. Ve druhé půli se to otočilo, a my jsme domácí tým přehrávali. Nespokojen jsem z laxního přístupu některých hráčů. Chtěl bych vyzvednout výbornou kulisu zápasu.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Kristýn [-] - P. Kňura [-] , J. Bruna [-] , P. Bubík [-] , P. Bubík [-] - D. Kozel [-] , D. Kubala [-] , A. Kubala [-] , V. Hendrych [-] - P. Sláma [-] , D. Schlossarek [-]

TJ Suché Lazce
J. Pražák [-] - M. Stárek [-] (70. O. Vlha [-] ) , S. Stuchlík [-] , L. Lenc [-] , J. Laub [-] - M. Havelka [-] , F. Balda [-] , D. Laub [-] , R. Švec [-] - M. Mikšík [-] , V. Kožušník [-]

ŽK: 65. D. Schlossarek - 72. D. Laub .
Hráči zápasu: P. Bubík - F. Balda .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.