Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec se konečně prosadil střelecky


Branky


0

Chlebičov zůstává nadále bez bodu. Tentokrát byl nad jeho síly Hradec, který jim doma nasázel šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec vstřelil tři góly

Domácí podali sympatický výkon, ale Hradec byl nad jejich síly. Hosté měli první poločas pevně v rukou. Na počátku zahodili své šance Robin Podolínský, Radek Dušek a Tomáš Krejsa. V 8. minutě z 25 metrů napřáhl Tomáš Krejsa a míč skončil v šibenici domácí branky - 0:1. V 20. minutě vykopával šanci domácích hostující obránce Radek Kubánek. V 22. minutě se dostal míč po ose David Žurek, Radek Holuša až k Danielovi Wiwegerovi, a ten míč s pomocí tyče uklidil do sítě - 0:2. V 35. minutě Robin Podolínský zaváhal před domácím brankářem. V 41. minutě zahrával Lukáš Scholtz rohový kop, míč přistál na hlavě Tomáše Krejsy, kteroý ho zametl do sítě - 0:3.

Hradec dovršil půltucet

I vstup do druhé půle měl lepší Hradec. Hned v 48. minutě propálil Radek Dušek vše, co mu stálo v cestě - 0:4. Hradec pak na chvilku přestal hrát a iniciativy se zmocnil Chlebičov. Jeho tlak vygradoval v 53. minutě, když se po přihrávce Marka Eleka prosadil Marcel Šupík - 1:4. Hosté pak znovu převzali taktovku hry. V 74. minutě po kombinaci Daniela Wiwegera s Lukášem Scholtzem završil hattrick Tomáš Krejsa - 1:5. V 85. minutě vysunul Dabid Žurek Tomáše Krejsu a ten spomocí tyče vstřelil svůj čtvrtý gól - 1:6. Hradec si tak z Chlebičova odváží zaslouženě tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (Chlebičov, asistent trenéra): Výsledek neodpovídá hře. Zase jsme tak špatně nehráli. Neměli jsme bohužel štěstí.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér Hradec nad Moravicí): Zápas s nádechem srdeční záležitostí, neboť jsem kdysi Chlebičov trénoval. Pro domácí je to bohužel velmi krutý výsledek. Nehráli špatně. Mě jen mrzí, že jsme po čtvrtém vstřeleném gólu na chvilku vyklidili hřiště.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - K. Michalík [-] (57. J. Sedláček [-] ) , T. Starý [-] (80. R. Havlický [-] ) , D. Kurka [-] , D. Hollesch [-] - J. Hollesch [-] , M. Elek [-] (75. O. Axmann [-] ) , M. Sedláček [-] (71. J. Vilášek [-] ) , J. Otlík [-] - M. Šupík [-] , M. Tihelka [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - R. Dušek [-] (73. A. Smajli [-] ) , D. Škvára [-] (73. P. Židek [-] ) , R. Kubánek [-] , F. Raab [-] - D. Žurek [-] , R. Holuša [-] , L. Scholtz [-] , T. Krejsa [-] - D. Wiweger [-] , R. Podolínský [-]

ŽK: 16. D. Kurka , 55. J. Otlík - 86. R. Holuša .
Hráči zápasu: J. Otlík - R. Holuša , R. Kubánek , T. Krejsa .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Heiser Jaroslav, Stanke Vladimír..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.