R. Urban 73.
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakartovice doma poprvé zvítězily


Branky


73. R. Urban
0

Vřesina v první půli zahodila několik šancí. Jakartovice pak daly ve druhém poločasu rozhodující branku z přímého kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

Až na čtvrtý pokus dokázaly Jakartovice doma zabodovat. Úroveň zápasu nebyla nijak valná. Spíše než se hrálo, tak se bojovalo. Pro diváky byl ale zápas atraktivní spoustou šancí, které dokázali zlikvidovat oba brankáři. Na straně Jakartovic to byl Aleš Kareš, na vřesinské straně Jakub Lampart. Zápas byl poměrně vyrovnaný. Jednu z šancí zazdil po trestném kopu Radim Holub, když jeho hlavička namířila pouze do boční sítě. Za hosty zahodili své šance dvakrát kapitán Martin Boháč, jednou Vojtěch Kocián a Petr Boček, když při té poslední vykopával míč směřující do branky Radim Holub.

Rozhodl přímý kop Urbana

Druhá půlka se podobala té první. Šance domácích zůstaly nevyužity. Hosté sice parkrát zahrozili, ale k vážnějšímu ohrození branky, kterou hájil Aleš Kareš se nedostali. V 73. minutě přerušili faulem hosté jednu z akcí domácích a Radoslav Urban z nařízeného přímého kopu zamířil míč přímo do branky - 1:0. Závěr zápasu byl hodně nervózní, na hřišti se přitvrdilo. I tak Jakartovice mohly vedení pojistit. Svou šanci zahodil po parádním centru Ondřeje Šimona Michal Janech. V samotném závěru své nádherné sólo do otevřené obrany, díky skvělému zásahu brankáře hostí Lamparta, zahodil střídající Miroslav Sváček. Hosté dohrávali zápas o desíti, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Martin Gajda. Jakartovice poprvé v této sezóně zabodovaly doma. 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (Jakartovice, vedoucí mužstva): Úroveň zápasu nebyla nijak veliká, spíše se bojovalo než hrálo. Pro diváky bylo atraktivní velké množství šancí, ale oba brankáři předvedli velmi solidní výkon. Skvrnou na zápase je vyloučení hostujícího hráče po druhé žluté kartě.

TJ Vřesina
Miloš Chvěja (Vřesina, vedoucí mužstva): Ztratili jsme body díky naší nemohoucnosti vstřelit branku. Soupeř rozhodl z přímého kopu v druhé půli.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - R. Holub [-] , M. Poštulka [-] , L. Martinka [-] (46. O. Šimon [-] ) , D. Stanke [-] - T. Kukol [-] , J. Hlaváč [-] , K. Postřimovský [-] (89. M. Sváček [-] ) , A. Kreisl [-] (76. J. Pekárek [-] ) - R. Urban [-] , M. Janech [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - P. Koval [-] , J. Pagáč [-] , O. Kocián [-] , V. Čech [-] - M. Boháč [-] , K. Hofrichter [-] , P. Strakoš [-] (76. B. Antonín [-] ) , V. Kocian [-] - M. Kolařík [-] (57. M. Gajda [-] ) , P. Boček [-]

ŽK: 58. R. Holub , 60. M. Janech , 86. R. Urban - 64. V. Čech , 82. M. Gajda , 90. O. Kocián . ČK: 86. M. Gajda .
Hráči zápasu: A. Kareš , M. Poštulka , R. Holub .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Čala Tomáš - Hladík Miroslav, Těžký Michal..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.