2:5
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přenechal body Jakartovicím


Branky


40. P. Pizur , 62. A. Levák - 13. M. Gaži , 29. J. Hlaváč , 44. R. Urban , 47. R. Urban , 55. K. Török
0

Hosté z Jakartovic opět prokázaly, že venku hrát umějí. Tentokrát to odnesl favorit z Budišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov tahal za kratší konec provazu

K velkému překvapení došlo na hřišti Budišova, kde hosté z Jakartovic opět dokázali, že zápasy na venkovních hřištích jim jdou opravdu k duhu. Jakartovice šly do vedení v 13. minutě, kdy se z rohu prosadil Gaži – 0:1. V 29. minutě uklidil Hlaváč míč do sítě podél domácího brankáře – 0:2. V 40. minutě byla proti hostům nařízená penalta, kterou s přehledem proměnil Pizur – 1:2. Hosté však znovu utekli, když gól do kabin vsítil Urban – 1:3.

Jakartovice si výhru zkušeně pojistily

V 47. minutě vysunul Hlaváč krásnou nahrávkou Urbana a ten byl neomylný – 1:4. V 55. minutě upravoval už na hrozivých 5:1 hostující Torok. V 62. minutě prostrčil Kuric mezi dva hostující beky nahrávku na Aleše Leváka a ten vsítil branku – 2:5. Do konce se už nic nestalo a hosté si odvážejí tři body.    



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): V 1. půli soupeři spadlo do sítě vše na co sáhl. ve druhé půli už to byla z naší strany křeč a nedařilo se zakončení. Hosté si už výhru pohlídali.

FK Jakartovice
Josef Martinka (Jakartovice, trenér): Kluky jsem na zápas připravoval. Měli jsme jim z minula co vracet. Kluci podali skvělý výkon a nepustili domácí k ničemu. Góly dali jen z penalty a druhý až za stavu 5:1 v náš prospěch. Hru jsme měli pod kontrolou.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , M. Marek [-] , I. Hasala [-] - P. Oleják [-] (61. O. Martynek [-] ) , P. Pizur [-] (83. F. Pražák [-] ) , J. Kuric [-] , J. Němeček [-] , J. Vondrouš [-] - A. Levák [-] (66. Z. Ondrušík [-] )

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - O. Šimon [-] , M. Gaži [-] , R. Holub [-] , M. Poštulka [-] - T. Kukol [-] , L. Martinka [-] (46. K. Török [-] ) , J. Hlaváč [-] , A. Kreisl [-] (81. J. Pekárek [-] ) - M. Janech [-] (85. M. Sváček [-] ) , R. Urban [-]

ŽK: 50. J. Kuric - 5. O. Šimon , 41. A. Kreisl , 75. R. Holub .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kotásek Petr - Pivovarčík Miroslav, Špok Jan..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.