Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov nadělil Bělé půltucet


Branky


0

Budišov zcela jasně zvítězil nad Bělou, která po třetí brance zcela odpadla. Navíc neměl den její brankář Květoslav Cáb.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov šel do dvoubrankového vedení

Budišov zaslouženě porazil hosty z Bělé. V první patnáctiminutovce zazdila domácí družina tři vyložené šance. Dvakrát se zcela sám zjevil před hostujícím brankářem Ondřej Veliký a jednou Pavel Pizur. Oba však byli s koncovkou na štíru. V 22. minutě se protáhl Jan Kuric jako lasička po pravé straně a střelou z úhlu zamířil bal=on do sítě mezi rukou brankáře Cába a tyčkou – 1:0. V 42. minutě dostal Ondřej Veliký centr od Jana Kurice a hlavou vsítil branku – 2:0. V závěru poločasu rozezvučel hostující Lukáš Plaček břevno.

Budišov pokračoval ve střeleckých hodech

Druhá půle už byla zcela v režii domácí družiny. V 55. minutě podcenil hostující brankář Cáb Pizurovu střelu z 20 metrů, kdy mu míč vypadl z rukou a dokutálel se za brankovou čáru – 3:0. V 72. minutě využil Ondřej Veliký špatného výběhu hostujícího brankáře Cába, který netrefil nohou míč k navýšení skóre – 4:0. O dvě minuty později Martin Pražák po samostatné akci na levé straně napálil míč k pravé tyči hostující branky – 5:0. V 90. minutě uzavřel účet zápasu Aleš Levák, když lobem ala Karel Poborský překonal hostujícího brankáře – 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov n. B, vedoucí mužstva): Naše výhra je zcela zasloužená, i když po první dvacetiminutovce jsem měl strach, když jsme zahodili asi čtyři šance, že se budeme trápit. Naštěstí se pak s góly roztrhl pytel.

TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (Bělá, trenér): První poločas nebyl ještě tak špatný. Sice jsme prohrávali 2:0. V kabině jsme si něco řekli, ale dvě fatální chyby gólmana nás položily.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - J. Vondrouš [-] , J. Němeček [-] , P. Pizur [-] (62. E. Levák [-] ) , J. Kuric [-] (62. F. Pražák [-] ) , M. Pražák [-] (63. O. Martynek [-] ) - O. Veliký [-] (71. A. Levák [-] )

TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - J. Demko [-] (56. P. Vybrančík [-] ) , P. Matura [-] , M. Mikšaník [-] , P. Kolár [-] - M. Papšík [-] , M. Michalík [-] (23. J. Richter [-] ) , D. David [-] (67. R. Vybrančík [-] ) , J. Ohřál [-] - L. Plaček [-] , D. Richter [-]

ŽK: 40. M. Pražák - 44. D. Richter .
Hráči zápasu: J. Němeček , O. Veliký .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hennig Antonín - Leifert Tomáš, Smolek Jan..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.