Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FC Boskovice "B" rozstřílel tým Ostrova


Branky


12. M. Odehnal , 22. M. Fadrný , 36. J. Pavel , 46. L. Martínek , 60. L. Martínek , 77. M. Odehnal , 80. M. Fadrný - 44. R. Piták , 56. L. Pernica (p.) , 87. R. Piták
0

První mistrovský zápas hostilo mužstvo Boskovic "B" tým Ostrova u Macochy. I přes úmorné vedro, které poslední týdny panuje, se hrál pěkný fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli čaroval Kronek

Mužsto Ostrova se do boskovských hráčů zakouslo od první minuty a dávalo najevo, že si nepřijeli pro výprask. Pohrozili hned v úvodu pár střelami na branku, ale boskovský gólman Kronek a obránce Grenar domácí podrželi. Netrvalo dlouho a převaha byla na druhé straně. V rozmezí dvaceti minut zásluhou Odehnala, Fadrného a Pavla šlo mužstvo Boskovic do vedení. Do poločasu hostující celek snížil stav utkání na 3:1 zásluhou Pitáka.

Druhá půle v roli Boskovic

Ve 46. minutě chvíli po hvizdu hlavního sudího navýšil stav utkání na 4:1 Martínek. Převaha mužstva Boskovic doplněného dvěma hráči z "A" týmu byla znát. Ostrovu se naskytla v 56. minutě příležist s utkáním něco udělat, pokutový kop nařízený sudím Cápalem proměnil Pernica a snížil náskok domácích na 4:2. Tempu domácího týmu už hostující nestíhali a během dalších třiceti minut rozhodli zápas hráči Odehnal, Martínek a Fadrný na sedmigólový stav a náskok pěti branek. V 87. minutě už jen korigoval výsledek utkání druhým gólem Piták a hosté si tak domů vezou porážku 7:3.



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice B
Oujezdský Antonín - vedoucí mužstva: I přes obrovské vedro se hrál svižný fotbal z obou stran. Mužstvo Ostrova nás překvapilo svojí bojovností hned od prvních minut. Měli pár slušných šancí, ale podržel nás gólman Kronek. Naše mužstvo mělo celý zbytek zápasu převahu i díky posílení kádru dvěma hráči z „A“ týmu. Výsledek, byť už tak vysoký, mě těší a všichni kluci si zaslouží poděkování.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Kronek [-] - J. Grénar [-] , P. Přibyl [-] , D. Andrlík [-] , J. Pupík [-] - J. Pavel [-] , M. Jordánek [-] , L. Martínek [-] , R. Vybíhal [-] - M. Fadrný [-] , M. Odehnal [-] -

Ostrov
D. Konečný [-] - M. Štreit [-] , R. Piták [-] , T. Burgr [-] , P. Flek [-] , L. Pernica [-] , M. Ševčík [-] , L. Fadrný [-] , O. Hudec [-] , T. Fíbek [-] , L. Mareček [-]

ŽK: 27. M. Jordánek , 55. P. Přibyl .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 58. Rozhodčí: CÁPAL Roman - ZELENÝ Pavel (N), ČECHMAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.