Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 18:00

2.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kořenec otočil zápas v druhé půli


Branky


0

V dalším mistrovském zápase hostilo mužstvo Boskovic "B" tým Sokola Kořence, který minulou sezónu spadl z Okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta rozhodla

Od prvních minut si domácí udržovali převahu a vytvářeli si postupem času šance. Mužstvo Kořence prakticky k ničemu nepustili a hráli velmi dobře. Tlak korunoval po dvaceti minutách hezkou brankou Honza Pavel a po spolupráci Martina Odehnala znovu s Honzou Pavlem vstřelil domácí tým zanedlouho druhou branku zápasu. V poslední minutě prvního poločasu po faulu na Martina Odehnala měli obrovskou příležitost prakticky rozhodnout utkání, když domácí dostali příležitost zahrávat pokutový kop. Kuba Grénar bohužel penaltu nekopl dobře a brankář mu jeho nepříliš tvrdou a umístěnou střelu vyrazil.

Druhý poločas Kořenec obrátil skóre zápasu

O poločase musel vystřídat Honza Pupík a těsně před půlkou i David Andrlík. Navíc když ještě z důvodu dovolené stále chyběli domácímu týmu Patrik Bayer a Zdeněk Oldřich, tak se prakticky rozsypala obrana boskovského týmu. Do obrany musel zaskočit Lukáš Mareček a Radek Vybíhal, kteří na těchto postech nikdy nehráli. Přesto po poločase, kdy domací měli jasnou převahu, rozhodně nečekali to, co se stalo v druhé půlce. Boskovice nehráli vůbec dobře, často ztrácelo míče a hráči Kořence vycítili svoji šanci. Dobře napadali a po 15ti minutách druhého poločasu vstřelili svoji první branku v utkání. Zanedlouho se nádhernou střelou trefil z 20ti metrů jejich hráč Roman Barák a vyrovnal na 2:2. Ještě větší šok přišel za dalších pět minut, kdy po chybě obrany domácích hráči Kořence vstřelili třetí branku. To již na hřišti nebyl zraněný Honza Pavel, který musel střídat. Teprve po třetí brance Kořence se boskovští trochu vzpamatovali ze šoku a vytvořili si šance. Nejprve Radek Vybíhal  po hezké akci přesnou střelou vyrovnal na 3:3 a následně měl šanci po úniku Martin Odehnal. Boskovice chtěli strhnout vedení na svoji stranu, ale 4 minuty před koncem srazil domácí tým přímý kop soupeře, kdy po nepříliš povedené střele hráče Kořence bohužel jeden z hráčů Boskovice změnil směr střely a Adam Kronek již nestačil včas zareagovat.



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice B
Antonín Oujezdský - vedoucí mužstva: Výsledek utkání je vzhledem k průběhu zápasu velkým zklamáním. Jen doufám, že jak výsledek zápasu tak samotný průběh nezanechá v našich hráčích stopy a do dalších utkání půjdeme s cílem tento nezdar odčinit.




Sestavy


FC Boskovice - Letovice B
A. Kronek [-] - J. Grénar [-] , D. Andrlík [-] (26. P. Přibyl [-] ) - V. Živný [-] , L. Mareček [-] , R. Vybíhal [-] , M. Jordánek [-] - J. Pavel [-] (69. A. Oujezdský [-] ) , M. Odehnal [-] - M. Fadrný [-] , J. Pupík [-] (46. V. Slaný [-] )

Sokol Kořenec
D. Novotný [-] - P. Ševčík [-] , R. Krejčíř [-] , M. Ošlejšek [-] (46. L. Kejík [-] ) , A. Musil [-] - R. Barák [-] , J. Kuda [-] (86. A. Hanák [-] ) , M. Jelínek [-] (89. L. Popelář [-] ) , D. Hlubinka [-] , A. Novotný [-] - J. Meluzín [-] (15. P. Vondál [-] ) -

ŽK: 84. M. Jordánek - 84. P. Ševčík , 90. A. Musil .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOHNAL Jan - CHABIČA František, KRBŮŠEK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.