Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Blansko | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice "B" uspěli na půdě těžkého soupeře


Branky


0

K dalšímu mistrovskému zápasu zajíždělo „B“ mužstvo Boskovic na hřiště velmi těžkého soupeře, do Skalice. V tomto utkání postrádali Zdeňka Horáka, který se minulý zápas zranil a bude několik týdnů chybět a pro pracovní povinnosti Patrika Bayera. Naopak se po delší době vrátil Jarda Žouželka a ze širšího kádru áčka přijel do obrany Honza Pupík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boskovická převaha, zranění domácího kapitána Sekaniny

Do utkání lépe vstoupili hosté a po hezké akci, kdy krásný balon dal Jarda Žouželka Martinovi Odehnalovi, ten utekl, udělal kličku obránci a přihrál Vlastovi Slanému, který v páté minutě zakončoval přesně, šli Boskovice do vedení. Zanedlouho hosté vedli již 2-0, když po závaru před domácím brankou hlavičkou posunul míč Vlasta Slaný na Martina Odehnala a ten ve velmi těžké situaci překonal domácího brankáře. V této části zápasu si hostující tým udržoval mírnou převahu. Zaslouženě vedli i přes velmi nebezpečné protiútoky domácích. Přesto po zaváhání obrany Boskovic po půlhodině hry domácí snížili. Tato branka sice zaváněla ofsajdem soupeře, hosté se přestali koncentrovat na další část hry, domácí toho využili a vyrovnali na 2-2.

 

Ještě do poločasu hostující tým znovu urval vedení na svoji stranu, když další pohlednou akci zakončoval přesně znovu Vlasta Slaný. V poslední minutě prvního poločasu došlo bohužel k nešťastné události, když uprostřed hřiště po nezaviněném střetu Radka Vybíhala se skalickým Radkem Sekaninou skončil domácí hráč v sanitce a byl odvezen do nemocnice. Všichni přejeme Radkovi brzké uzdravení a věříme, že ho co nejdříve znovu uvidíme na hřišti.

Druhý poločas v duchu vyrovnaného fotbalu

Do druhého poločasu domácí nastoupili se snahou vyrovnat. Utkání bylo vyrovnané s několika šancemi na obou stranách. Přesto tu největší měli domácí po standartní situaci cca v 60.minutě zápasu, kdy se zaskvěl náš brankář Adam Kronek a stoprocentní šanci domácích vychytal. Byl to jeden z rozhodujících momentů zápasu. Zanedlouho totiž po další hezké akci boskovického týmu a po nádherném centru Vlasty Slanému krásnou hlavičkou Martin Odehnal zvýšil na 4-2. Ve zbytku utkání již velmi dobře pracovala obrana hostí a po zranění Honzy Pavla a křečích Vlasty Slaného vyběhli na trávník i střídající hráči Patrik Přibyl a David Andrlík. Vítězství si hostující tým udržel a zaslouženě si z horké skalické půdy odváží 3 body.



Ohlasy k zápasu



FC Boskovice - Letovice B
Antonín Oujezdský - vedoucí a trenér "B" týmu: V utkání velice spolehlivě zachytal Adam Kronek, v obraně musím tentokrát pochválit celou čtveřici. Lukáš Mareček hrál na pro něho velmi netypickém postu a hlavně v druhém poločase se toho zhostil dobře. Tomáš Konečný ukázal, že bude opravdu posilou pro naše mužstvo, spolehlivě zahrál i Zdeněk Oldřich a Honza Pupík. Ve středové řadě ukázal znovu svůj přehled Michal Jordánek, dřel Honza Pavel a na krajích zálohy operovali naši mladí rychlíci Jarda Žouželka a Radek Vybíhal. V útoku jsme zahráli skutečně velmi dobře, prakticky každou větší šanci jsme využili, dřel Martin Odehnal, který se tentokrát nedostal do svých typických samostatných úniků, protože ho skaličtí hráči obsazovali velmi těsně a často ho zdvojovali, ale přesto se Martin dokázal prosadit a dvakrát hezky skórovat, čímž se posunul do čela tabulky střelců po pátém kole. Největším a nejpříjemnější překvapením zápasu ve Skalici byl výkon Vlasty Slaného. Ten toho v uplynulých čtyřech kolech moc nenahrál, naskakoval vždy do utkání až v posledních 15ti minutách, ale přes jeho poctivost v tréninku a přístup jsme se rozhodli s Pavlem Zeleným dát mu v některém utkání šanci od začátku. Ve Skalici byl v základní sestavě a bilance dvou branek a dvou nahrávek hovoří v tomto utkání jasně. Musím říct, že příští týden máme s Pavlem Zeleným pěkně zamotanou hlavu a někdy není jednoduché posadit na lavičku některé hráče, kteří si rovněž zaslouží hrát. Ještě jednou všem hráčům děkuji za přístup k zápasu ve Skalici.



Sestavy


Skalice n.Svitavou
Z. Sekanina [-] - F. Stejskal [-] , M. Pokorný [-] , D. Káčerik [-] , J. Vlach [-] , M. Kotoulek [-] , L. Janíček [-] (88. J. Burgr [-] ) , F. Konečný [-] (81. T. Černý [-] ) , R. Sekanina [-] (46. T. Bílek [-] ) , M. Černý [-] , L. Janíček [-]

FC Boskovice - Letovice B
A. Kronek [-] - V. Slaný [-] (85. P. Přibyl [-] ) , J. Žouželka [-] , M. Jordánek [-] , T. Konečný [-] , Z. Oldřich [-] , M. Odehnal [-] , J. Pavel [-] (73. D. Andrlík [-] ) , L. Mareček [-] , R. Vybíhal [-] , J. Pupík [-]

ŽK: 32. F. Stejskal , 51. D. Káčerik , 65. L. Janíček - 30. M. Jordánek , 35. J. Pavel , 73. J. Pupík .
Hráči zápasu: L. Janíček - V. Slaný .
Místo: Skalice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: KRÁL Michael - CÁPAL Roman, FOJT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.