Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 10:15

5.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Žarošicích se dělily body. Kněždub si odvezl jeden


Branky


0

Hosté z Kněždubu přijeli na půdu Žarošic, které předvádějí bojovnou kopanou. Tentokrát ke svému hernímu projevu přidaly i tři branky. A protože hosté za domácícmi nezaostávali, přineslo utkání celkem šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecké manévry v prvním poločase

Žarošice hrají už v dopoledním čase a v čase před nedělním obědem přivítaly na své hřišti silný celek z Kněždubu. I když domácím chybí řada borců, svým fotbalem jsou nepříjemní každému soupeři. V předchozím utkání vyloučeného brankáře Chromého musel zastoupit Stanislav Holub. Na druhé straně řešil Kněždub stejný "problém", když se utkání nemohl zúčastnit brankář Podolan. Žarošice do utkání vlétly a ujaly se vedení už ve 2.minutě, když se prosadil domácí Radim Drmela. Byly aktivnějším týmem, ale hostům se podařilo vyrovnat z jejich první vážnější akce. Hostující Karel Paška tak vyrovnal na 1:1. V 17.minutě už hosté vedli. To se trefil nestárnoucí Roman Grabec. Vedení hostům vydrželo tři minuty. Ve 20.minutě domácí srovnali Radimem Drmelou. Domácí Pavel Konečný strhl poločasové vedení na stranu Žarošic, které do kabin odcházely s vedením 3:2.

Hosté srovnali. Čekalo se na vítěznou branku

Druhý poločas už tak brankový nebyl. Hosté vyrovnali hned na začátku druhého poločasu. To se prosadil ve 47.minutě svou druhou brankou v utkání Karel Paška. Kněždub po změně stran již tolik aktivní nebyl a tak to byli domácí, kteří mohli vítězství a zisk všech tří důležitých bodů strhnout na svou stranu, ale ani Žarošicím nebylo souzena, aby získaly všechny body. Utkání, ve kterém bylo k vidění šest branek, skončilo zřejmě spravedlivou remízou.



Sestavy


SK Žarošice
S. Holub [-] - P. Bělohoubek [-] (64. J. Chromý [-] ) , J. Luskač [-] , D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] , R. Drmela [-] , P. Konečný [-] , J. Strmiska [-] , S. Žaroský [-] , Z. Poláček [-] , T. Vágner [-]

Sokol Kněždub
P. Konečný [-] - L. Grabec [-] , L. Smištík [-] , O. Bíla [-] (82. J. Petrucha [-] ) - P. Bíla [-] , Z. Rýpar [-] (69. J. Nejedlík [-] ) , K. Paška [-] , R. Grabec [-] , D. Grabec [-] - V. Klimek [-] - M. Durna [-]

ŽK: 12. M. Maroši , 87. S. Žaroský - 28. Z. Rýpar , 44. O. Bíla , 64. M. Durna , 84. V. Klimek .
Místo: Žarošice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: KRCHŇÁK Jiří - URBÁNEK Martin, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.