Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

8.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o čtvrtou příčku zvládli lépe domácí


Branky


0

V 8. kole hostili domácí ze Zábrodí nepříjemný Stárkov. Poslední vzájemný zápas hraný v této sezóně skončil 3:0 pro Stárkov. Hosté na tento trend navázat nedokázali a domácímu celku podlehli 3:2, kdy v závěru bylo štastnější Zábrodí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu patřil domácím

Do zápasu vlétli daleko lépe domácí, hráče Stárkova sevřeli do velkého tlaku, začali hrát jejich pověstný kombinační fotbal a to se jim vyplatilo. Ve 20. minutě přišlo gólové probuzení střelce Zábrodí, který z boku takovým "polocentrem" přelstil gólmana Kučeru - 1:0. Hned za dvě minuty přišel další gól. Probudil se další střelec, tentokrát Jakub Hanuš proměnil samostatný nájezd po brejku. Dost velká sprcha pro Stárkov. Po rychlých dvou gólech přišlo menší utlumení domácích, hra se vyrovnala a sklidnila. Ke konci poločasu ve 42. minutě se dostal ve vápně Zábrodí k odraženému míči Lukáš Prisztavok, který snížil na rozdíl jedné branky. Po snížení hostů se už nic neobvyklého nestalo, a tak se šlo do kabin lépe domácím, kteří měli o jeden gól navrch. 

Zápas se rozhodoval až v posledních minutách

V druhé půli byl zápas vyrovnaný, hrálo se po vápno, šancí bylo po málu. V 75. minutě vyloučil nešetrně rozhodčí Giéci hostujícího Lukáše Kučeru, který po druhé žluté kartě odešel do kabin, velmi krutý okamžik pro hosty. Hosté se ale nepoložili, ba naopak srovnali, a to v 81. minutě po nenápadné šanci z úhlu pokořil brankáře Špačka hostující Michal Šípek. Už to vypadlo na remízu. A ejhle! Změna stavu ještě přišla. V 85. minutě se k trestnému kopu postavil Aleš Pavlát. Jeho střela, tečovaná jedním hráčů ze zdi, nakonec kuriózně přelítla gólmana Kučeru, který se na nic nezmohl. Velmi šťastný gól pro domácí, kteří v závěru zápasu čelili ještě jedné šanci Stárkovských. Urban ale trestuhodně z malého vápna přestřelil.Takže zvítězili domácí, kteří byli produktivnější v koncovce a v hodně vyrovnaném utkání získali tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - Zábrodí: Jsem rád za zvládnuté utkání, kluci prokázali vnitřní sílu a zápas dokázali dotáhnout do vítězného konec. Konečně se probudili i naši střelci, tohle bylo Zábrodí jako dřív!

Sokol Stárkov
Václav Kučera - Stárkov: První poločas zasloužené vyhráli domácí, v druhé půli jsme se soupeři vyrovnali a srovnali skóre. Bohužel jsem inkasovali nešťastnou branku z trestného kopu. Dnes se potvrdilo pravidlo, že se fotbal hraje na góly. Těch dali domácí o jeden více, a proto vyhráli.



Sestavy


Sokol Zábrodí
M. Špaček [-] - A. Pavlát [-] , J. Hanuš [-] , M. Vojtěch [-] , O. Frinta [-] , M. Balcar [-] , M. Duchatsch [-] , M. Bořek [-] , P. Kaválek [-] , J. Čejchan [-] (52. K. Novák [-] ) , J. Dvořák [-]

Sokol Stárkov
V. Kučera [-] - L. Prisztavok [-] (70. M. Pročko [-] ) - M. Urban [-] , O. Vágner [-] (46. D. Konrát [-] ) , J. Bárta [-] , M. Žid [-] , P. Říha [-] , L. Kučera [-] , M. Šmatlán [-] , M. Šípek [-] , K. Köhler [-]

ŽK: 65. J. Hanuš - 50. L. Kučera , 60. M. Šípek . ČK: 75. L. Kučera .
Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Gieci Jan - BURDYCH Josef (N), HÁNA Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.