M. Pešl 86.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podivín v závěru získal alespoň bod


Branky


0

Žarošice přišly v Podivíně o body až v samotném závěru utkání. Podivín se prezentoval svou typickou tvrdou a důraznou hrou, ale na tři body v domácím prostředí opět nedosáhl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější hosté získali vedení

Žarošice zamířily do Podivína, kde si přály uhrát alespoň bod. Nakonec byly Žarošice blízko ke všem bodům, ale v závěru utkání přišly o svůj jednobrankový náskok. Domácí Podivín se od začátku utkání prezentoval svou typickou hrou, kterou zdobí nakopávané míče na vysoké hráče, kterou podporují důraznou a tvrdou hrou, se kterou ml i celek Žarošic problémy. Přesto hosté dokázali kombinovat a některé své kombinace dotáhli až do finální fáze v podobě vyložených šancí, ale ty postupně zahazovali Jankůj a Drmela, který byl ve dvou situacích, které volaly po brance. A tak se nakonec ujala střela Pavla Konečného. 38.minuta tak znamenala první trefu v utkání a vedení hostí 0:1. Toto brankové skóre vydrželo až do poločasové přestávky.

Domácí zvýšili obrátky

Průběh druhého poločasu byl podobný poločasu prvnímu. Podivín začal více tlačit a snažil se o vstřelení branky, která by znamenala vyrovnání. Hosté ze Žarošic ovšem tomuto narůstajícímu tlaku odolávali. Ale nakonec i hosté padli. V závěru utkání se prosadil domácí Podivín. Ze zahraného trestného kopu vstřelil vyrovnávací branku Martin Pešl. Branka padla v samotném závěru utkání a to konkrétně v 86.minutě - 1:1. Hosté si do konce utkání vypracovali ještě jednu šanci, ale Drmela tuto šanci nevyužil a tak se body nakonec dělily.



Ohlasy k zápasu



SK Žarošice
Jiří Maleňák - trenér: Domácí mě svou hrou opravdu zklamali. Hlavně svou přehnanou tvrdostí, která některým našim hráčům dělala velké problémy, což se ani nedivím. Bylo velice těžké se soustředit na hru. Nakonec jsme získali 1 bod, i když jsme mohli mít všechny 3, kdybychom ještě nějakou šanci proměnili. Příští týden nás čekají Křepice, které jsou také u konce tabulky, tak se musíme připravit na tento zápas.



Sestavy


Slavoj Podivín
J. Lucký [-] - M. Nevěděl [-] , D. Derbl [-] , J. Kadrnka [-] (53. M. Čejka [-] ) , M. Šulák [-] (59. M. Fric [-] ) , V. Šemora [-] (84. M. Pešl [-] ) , P. Dohnal [-] , M. Švestka [-] , Z. Vychodil [-] , J. Krajča [-] , M. Hollý [-]

SK Žarošice
J. Chromý [-] - J. Luskač [-] , D. Jankůj [-] , M. Maroši [-] , R. Drmela [-] , P. Konečný [-] , O. Sněhota [-] , J. Strmiska [-] (61. T. Frýbort [-] ) , A. Ždánský [-] , S. Žaroský [-] , A. Vrána [-] (76. Z. Poláček [-] )

ŽK: 50. M. Hollý , 88. M. Švestka , 89. M. Čejka - 58. R. Drmela , 65. J. Chromý , 74. A. Vrána .
Hráči zápasu: D. Jankůj .
Místo: Podivín. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Holešovský Jakub - SEITL Stanislav, VIRČÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.