0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby úspěšnější Veselí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráči po dlouhé době měli na lavičce i několik náhradníků. Bohužel i jejich impulzivní trenér Jaroslav Bíla chyběl ze zdravotních důvodů. Do utkání lépe vstoupili hosté, když v 8 minutě se trefil z trestného kopu veselský Aleš Radmil. Celý první poločas byl hostující tým z Veselí lepším týmem. Klid a poločasové vedení zajistil Lukáš Kučera, v posledních zápasech skvěle hrající. Trefil se po přečíslení a centru ze strany. To se psala 37. minuta. Do konce poločasu se již nic závažného nestalo.Poločasový výsledek zněl 2:0 pro Veselí. 

Do druhého poločasu vstoupili lépe blatničtí borci. Před veselskou brankou bylo několik závarů, ale bohužel ani jeden z nich neskočil vytouženou brankou.Nejblíže brance byl střídající Sládeček, který trefil tyč. Domácí žolík, který o poločasové přestávce nahradil Ondrouška, hru Blatnice oživil. Další střely Sládečka zneškodnil pozorný Motyčka, který vyrazil i ránu Štefánka. Trestný kop Hrbka skončil vysoko nad. „Počítali jsme s tím, že na nás domácí po přestávce vletí. Blatnice byla po přestávce agresivnější, hlavně Vyskočil dokázal spoluhráče vybláznit. Náskok jsme však bez větších problémů ubránili," uvedl Reichsfeld. Hosté se z tlaku nedokázali pořádně vymanit a na polovinu soupeře se znovu dostali až po hodině hry. Brankář Lipár byl ovšem na místě. Blatnice protivníka svírala a mačkala. Hlavička Janíka šla těsně vedle, Sládeček pálil dvakrát z boku, trestný kop Vyskočila se mezi tři tyče nevešel, pokus Štefánka byl zase sražen mimo branku. Do konce zápasu se Veselí i Blatnici nepovedlo vstřelit branku, a tak se radovali Veselští.

 



Ohlasy k zápasu



FC Veselí nad Moravou
Trenérské vedení: "Krajský přebor zatím není naším cílem. Chceme nechat mužstvo dozrát. Pokud zůstane kádr pohromadě, vidím to s veselským fotbalem dobře"



Sestavy


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - j. štefánek [-] , R. Vyskočil [-] , P. Janík [-] , N. Hrbek [-] , D. Vaněk [-] , M. Ondroušek [-] (46. R. Sládeček [-] ) , D. Macko [-] , J. Peřina [-] , J. Cícha [-] , L. Říha [-]

FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - L. Prajza [-] (67. J. Symerský [-] ) , D. Hodonský [-] , M. Janík [-] (85. M. Komínek [-] ) , M. Fury [-] (80. J. Fránek [-] ) , V. Smějsa [-] , L. Kučera [-] , A. Radmil [-] , T. Zelinka [-] (73. B. Vardan [-] ) , D. Joch [-] (60. T. Kurečka [-] ) , J. Grabec [-]

ŽK: 58. N. Hrbek , 72. j. štefánek , 85. D. Vaněk - 26. M. Motyčka .
Hráči zápasu: D. Lipar , R. Vyskočil - D. Hodonský , L. Prajza .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dohnálek Jan - GASNÁREK Michal, MALÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.