M. Bil 56.
M. Bil 91. (p.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bučovice přezimují na první příčce


Branky


56. M. Bil , 91. M. Bil (p.)
0

V podzimní derniéře takřka v letním počasí Bučovice čekal soupeř, kterého  již dva a půl roku nedokázali porazit a v podzimní části na soupeřových hřištích prohrál jen jednou. Od úvodního hvizdu se hrál řízný fotbal, který ovlivnilo vyloučení domácího hráče.  Bojovností a nasazením však hráči FCB dokázali ve druhé půli i v deseti hráčích vstřelit dvě branky a udržet domácí podzimní tvrz bez ztráty bodu. Tento výsledek znamená, že domácí celek přezimuje na prvním místě tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Celek z Podluží přijel na  bučovský stadion bodovat a od počátku předváděl hru, která jim přinesla jedenáct bodů z venkovních zápasů. Kvalitní, tvrdá defenzíva plná pohybu s možností brejků.  Domácí v tvrdosti nezůstali pozadu a  tak se od kopaček dost jiskřilo. Od poloviny první půle začali mít domácí hráči územní převahu s náznakem šancí,  bez gólového efektu.  Ve 36. min však přišel žlutý faul Ondráčka na půlce hřiště a posléze hned úplně zbytečná červená karta za oplácení. Tím se musela přeskupit sestava a do konce poločasu se prakticky hrálo mezi šestnáctkami.

 

 

   Do druhého poločasu šlo domácí mužstvo s odhodláním uhájit domácí podzimní stoprocentní bilanci. Hráli ze zajištěné, precizní obrany s možností kontrů.  A v 56. min se k bučovské radosti „urodilo“. To Štrublík vyslal do brejku Martina Bila, který byl na „place“ sotva dvě minutky , míčem mezi stopery. Jeden z bránících obránců v tísní našeho útočníka nastřelil, od kterého se míč odrazil do běhu. Ten sám před brankářem nezaváhal a s přehledem zakončil na 1 : 0 ! I nadále hráči Bučovic pokračovali v  poctivé  hře zezadu s nebezpečnými protiútoky, ale dlouho bez gólové odměny.  Soupeř, ač s jedním hráčem v poli navíc, nedokázal i přes územní převahu na hru celku z Bučovic najít recept. Hra byla rozkouskována množstvím soubojů, stále se od kopaček jiskřilo a i „žlutilo“. Několik závarů po rozích a „standartkách“ obrana domácích s přehledem odvrátila a za celou dobu nepustila soupeře do žádné „gólovky“. Co prošlo za pozornou obranu, to posbíral Martin Hanák. Rozuzlení přinesla až závěrečná minuta. Handlíř získal míč na půlce a sólem přes dva hráče se dostal až do pokutového území soupeře. Tam byl při zakončení faulován a následovala penalta, kterou střídající žolík Bil s přehledem proměnil a zvýšil na 2 : 0. Poté hlavní rozhodčí zápas ukončil a zaslouženou,  vydřenou výhru odměnili spokojení fanoušci hlasitým potleskem. 



Ohlasy k zápasu


FC Bučovice
Ladislav Kachlík - trenér: „Mužstvo zaslouží náš obdiv za bojovnost a předvedený výkon. Proti celku, který na hřištích soupeřů předváděl na podzim kvalitní výkony, předvedli v tvrdém zápase výborný výkon a i v hodinovém oslabení dokázali kluci vstřelit dvě branky a zápas dovedli k zaslouženému vítězství. I tímto chlapcům chci poděkovat až na výjimky za kvalitní podzimní výkony. “

SK Rakvice 1932
Libor Sláma - vedoucí: "Dnešní zápas se nám vůbec nepodařil. Odehráli jsme nejhorší podzimní venkovní zápas. Vyloučení domácího hráče nám paradoxně ublížilo. Výhodu jednoho hráče v poli jsme až do konce zápasu nejen nedokázali využít, ale i po defenzivních chybách dvakrát inkasovat.“



Sestavy


FC Bučovice
M. Hanák [-] - P. Koudelka [-] , M. Handlíř [-] , J. Legner [-] (46. M. Nový [-] ) , M. Kachlík [-] , O. Holásek [-] , J. Chadima [-] (54. M. Bil [-] ) , L. Štrublík [-] (83. J. Lazor [-] ) , T. Kachlík [-] , r. chalabala [-] , V. Ondráček [-]

SK Rakvice 1932
J. Strýček [-] - L. Tesařík [-] , K. Vajbar [-] , L. Švásta [-] , V. Prachař [-] , L. Rástočný [-] , K. Prachař [-] , J. Juřena [-] , M. Ruber [-] , A. Peš [-] , M. Singer [-] (40. V. Mádl [-] )

ŽK: 36. V. Ondráček , 45. J. Chadima , 56. M. Bil , 62. T. Kachlík , 78. M. Kachlík , 86. M. Hanák - 36. K. Vajbar , 71. L. Švásta , 81. J. Juřena , 90. M. Ruber . ČK: 36. V. Ondráček .
Hráči zápasu: M. Hanák , M. Bil .
Místo: Bučovice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: PAPUGA David - KOTALA Dominik, ŠIŠMA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.