1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Do utkání lépe vstoupil hráči Velkých Pavlovic. Míč na svých kopačkách měli sice hráči hostí, ale jejich tlak byl platonický, jelikož se odehrával po vápno domácích. Jedinné ohrožení, které hrozilo bylo jen ze standartních situací.Domácí hráči se dostávali do hry až v druhé polovině prvního poločasu, zejména mladý útočník Tomáš Vacenovský dělal větr v hostující obraně. První poločas nenabídl žádnou branku. Většina diváků čekala ofenzivní fotbal se spoustou branek na každé straně, ale to se bohužel nestalo.Hráči i diváci šli do kabin za stavu 0:0

Druhý poločas začal ofenzivním tlakem domácích ale i hostí. Hra se přelévala od vápna k vápnu. Za zmínku stojí dvě šance Vacenovského, ale s těmi si poradil pavlovický golman. Velkou minulu předvedl do té doby skvěle chytající golman Chromek, když minul míč a do prázdné branky doklepl hráč s číslem 11 Tomáš Kundrata. V této fázi byl stav 1:0. Obdržený gól hostující celek nakopl a měl mírnou územní převahu. Pavlovičtí od 88 minuty hráli proti 10-ti, jelikož hráč Vrba zezadu sejmul soupeře a právem viděl červenou kartu, ale ani tato výhoda jim nepomohla a domácí slaví svou premiérovou výhru na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
Fanoušek domácích: "V tomto utkání mě překvapili naši hráči svou hrou a zároveň potěšili. Myslím si, že s takovou hrou můžeme bojovat o nejvyšší příčky".

TJ Slavoj Velké Pavlovice
Jakub Gremmel- záložník: "Chybí nám hra jeden na jednoho, která rozhoduje takto klíčové utkání. Standartních situací, nebylo málo ale v koncové části jsme málo produktivní , a tak nemůžeme vyhrávat".



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
F. Kratochvíla [-] - P. Macek [-] , M. Koplík [-] , P. Kordula [-] (82. R. Kopl [-] ) , P. Kotásek [-] - J. Kolařík [-] , V. Šimek [-] (72. R. Duda [-] ) , J. Kotásek [-] , L. Vrba [-] - T. Kundrata [-] (87. T. Bábíček [-] ) , T. Vacenovský [-] -

TJ Slavoj Velké Pavlovice
J. Chromek [-] - D. Petrásek [-] , M. Michna [-] (52. D. Pohl [-] ) , J. Šabata [-] , M. Záblacký [-] , J. Gremmel [-] , M. Jilka [-] , D. Havlík [-] , Z. Kachyňa [-] , T. Měřínský [-] , T. Nesvadba [-] (30. O. Kolman [-] )

ŽK: 33. P. Kotásek , 70. J. Kolařík , 88. M. Koplík - 28. M. Jilka , 86. T. Měřínský . ČK: 88. L. Vrba .
Hráči zápasu: T. Vacenovský .
Místo: Ratíškovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Putna Pavel - KOTALA Dominik, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.