1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Umělka nepřinesla Mikulovu první výhru


Branky


0

V zápase nováčku soutěže se blýskl hostující golman Myšák, když vychytal několik šancí Mikulova. V závěru zápasu odmítl prohrát hostující Koryčánek z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nováček soutěže z Mikulova musel svůj první zápas odehrát na náhradním hřišti v nedalekých Dolních Dunajovicích, jelikož tráva na stadionu v Mikulově se opravuje. Domáci tým minulý zápas prohrál na hřišti Kyjova 5:0 a chtěl svým fanouškům předvést kvalitní fotbal.  Hráči z Mikulova na celek z Dubňan, který sestoupil z vyšší soutěže, nastoupili ze zataženou obranou a vyráželi do rychlých nebezpečných útoků. Nejeden z nich musel hasit brankář Myšák.  Už to vypadalo, že ani jeden brejk nedopadne dobře, ale to se nestalo. Jeden z brejků proměnili a vedli 1:0 , Látal kolmicí vysunul Žárského, který sám před Myšákem přihral volnému Křivánkovi.Byl to premiérový gol z kopaček mikulovských hráčů. Po tomto gólu Mikulovští, jakoby zapoměli hrát co jim naordinoval trenér Kauer. Dubňany zaváháni nevyužili. Poločas skončil 1:0 pro celek Mikulova

 

 

 

Druhý poločas začal velkou smrští Mikulova, kdy se před brankářem Myšákem postupně ocitl Mirek Šťastný a dvakrát také Pukančík, ale ani jedna šance se neujala. Každý fanoušek čekal hubenné vítězství domáciho celku.  Velké odhodlání ukázali Dubňany a z ojedinělé šance vybojovaly penaltu za ruku domácího hráče ve vápně. K penaltě se postavil ostrostřelec Filip Koryčánek a  srovnal na 1:1. Do konce utkání se nechytla ani jedna střela, a tak zápas skončil 1 : 1. Pro domácí tým to jsou první body v této soutěži. Další zápasy ukážou jak jsou na tom nováčci a jaké budou mět ambice na následující ročník.



Ohlasy k zápasu


FC Pálava Mikulov
Trenér Mikulova - Kauer Ivo: " Musím své hráče pochválit, že předvedli statečný a bojovný výkon. K získání první výhry nám chyběl klid v zakončení a možná i zkušenosti. Tým se sehrává a doufám, že budeme v 1.A důstojným soupeřem!:

FK Baník Dubňany
Vedoucí týmu Dubňan - "Velice mě překvapili hráči Mikulova, když se dokázali zrepetat ze svého prvního zápasu a dnes předvedli slušný výkon. Bohužel dnes se nám nepodařilo uplně hrát náš styl hry a můžeme jen poděkovat našemu brankáři za dobrý výkon. Bod z venkovního hřiště bereme za úspěch":



Sestavy


FC Pálava Mikulov
P. Mimochodek [-] - L. Mikulenka [-] , R. Kolaja [-] , M. Schwan [-] , Z. Šlancar [-] - M. Křivánek [-] , M. Látal [-] , J. Žárský [-] , M. Rychtárik [-] - M. Pukančík [-] , M. Šťastný [-] -

FK Baník Dubňany
S. Myšák [-] - T. Pochylý [-] , M. Soldán [-] (67. L. Silný [-] ) , M. Klečka [-] (86. T. Wagner [-] ) , F. Koryčánek [-] , D. Janík [-] , D. Netopilík [-] , O. Krejčiřík [-] , O. Skočík [-] (82. M. Bidmon [-] ) , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

ŽK: 56. M. Šťastný , 78. M. Rychtárik - 29. M. Klečka , 41. D. Juřica .
Hráči zápasu: M. Křivánek - F. Koryčánek .
Místo: Mikulov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Špaček Jiří - JANIČEK Jiří, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.