0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav se vyhoupla do čela 1. A sk.B


Branky


0

V zajímavém utkání se hostující hráči pokoušeli o tom , aby byli vedoucím celkem soutěže. Proti nim stál zkušený tým z Blatnice a chtěl, aby všechny jeho body zústaly na domácím hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start MSK zajistil poločasové vedení

Do první půle vstoupili hráči MSK velice svižně a hned ve 3 minutě se sám na branku domácích řítil Lapin,ale nastřelil brankáře Blatnice. Další šance byla hned v 5. minutě takřka stejnou možnost měl Ivo Tetur a ten již nezaváhal a otevřel skóre. Po vstřeleném gólu hráči MSK přidali na tempu a snažili se o další gól, který by je uklidnil.Domáci hráči nestíhali tempu MSK a ve všech směrech byli pozadu. Ovšem to se nelíbilo trenéru Blatnice a nabudil své hráče k lepšímu výkonu a ti od 30. minuty převzali otěže zápasu, ale do poločasu se jim nepodařilo vstřelit branku. Poločasová tabule ukazovala nerozhodný stav 0:0

Duha půle byla už zase v režii celku jejichž "A" tým hraje MSFL. Soustavný tlak, ale neuklidnil hostující tým, jelikož se jim nepodařilo vstřelit branku. Zápas byl pro oko diváka velice zajímavý. Oba týmy mohly strhnout vedení na svou stranu. Hráči z Blatnice hrozili nakopávanými míči za obránce MSK po jednom z vyhraných soubojů Hrbek nastřelil břevno Kunického branky. Do konce druhého polačasu se nic nezměnilo, a tak si "B" tým MSK odvezl výhru za nejtěsnější výhru 1:0 a vyhoupl se do čela 1.A sk. B, kde bude minimálně týden do dalšího kola.



Ohlasy k zápasu



MSK Břeclav B
Mojmír Bezucký - trenér MSK Břeclav "B" :"Podle mého hodnocení náš mladý kádr předvedl ofenzivní kombinační výkon a kromě úseku 30-45.min jsme byli lepším mužstvem a domácí jsme přehrávali.Jjen škoda těch neproměněných šanci. ale tři body bereme. Hráčům bych chtěl poděkovat za dobře odpracovaný výkon":



Sestavy


FC Blatnice pod Svatým Antonínkem
D. Lipar [-] - D. Macko [-] , P. Janík [-] , N. Hrbek [-] , R. Sládeček [-] , J. Cícha [-] , L. Cíleček [-] , J. Peřina [-] (51. M. Ondroušek [-] ) , J. Cícha [-] , L. Říha [-] (75. P. Schmeister [-] ) , P. Vavřík [-]

MSK Břeclav B
D. Kunický [-] - T. Košut [-] , R. Svoboda [-] - T. Horčička [-] , S. Lapin [-] , M. Wallisch [-] , M. Levai [-] , R. Simonyi [-] , P. Jurčík [-] (62. M. Sycha [-] ) - D. Stange [-] (69. t. novák [-] ) , I. Tetur [-] (90. I. Dvořák [-] )

ŽK: 27. N. Hrbek , 45. J. Peřina , 86. L. Cíleček - 29. T. Košut , 33. P. Jurčík .
Hráči zápasu: N. Hrbek .
Místo: Blatnice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: JELÍNEK Jaroslav - VONDRYSKA Luboš, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.