M. Bil 22.
M. Bil 62.
M. Bil 91.
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bil vstřelil hattrick a Bučovice mají 3 body


Branky


22. M. Bil , 62. M. Bil , 91. M. Bil - 16. A. Radmil , 49. O. Březina
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

(sestavy jsou vloženy podle zápisu z isfacr.cz podle čísla)

 

Ambiciózní nováček mladého věkového průměru překvapil hráče Bučovic aktivní hrou a v úvodních deseti minutách se dostal do dvou gólových šancí, které nevyužil, jen díky štěstí  a dobře postavené brance golmanem Hanákem. Hráči z Veselí překvapili svou kombinační hrou, která se u nováčka nevidí hned od úvodních kol.Poté se hra vyrovnala a hráči Bučovic začínali přebírat otěže zápasu. Jejich aktivitu však přibrzdila chyba ve středu pole, kterou hosté úspěšně zakončili v 15. minutě a ujali se vedení 0:1, když branku vstřelil Aleš Radmil. Po chvilkové rozhárané hře celku Bučovic se dostali domáci hráči ke své typické hře a ve 22 min. srovnali brankou Bila z trestného kopu na hranici velkého vápna, hostujííc hráči reklamovali, že balon nepřešel čáru ale rozhodčí branku uznal 1:1 . Do konce poločasu se stav nezměnil, ikdyž obě mužstva útočila.

 

 

Druhý poločas začal velkými nepřestnostmi, někdy i školácké chyby. Ve 48 minutě nováček krajské soutěže ukázal učebnocová přechod do útoku a strhl své vedení opět na svou stranu, když střelcem se stal Ondřej Březina 1:2. Hra celku, který byl minulý rok na 5. místě v 1.A sk.B upadla do křeče, nebyli si schopni přihrát a těžko se dostávali na dostřel brankáře Veselí Motyčku. Trenér domácích přistoupil k riskantnímu kroku a v 62. minutě vystřídal 4 hráče. Hra Bučovic se zvedla a střídající Lazor během tří minut nastřelil tyč a o chvíli později po závaru překopl prázdnou branku ze dvou metrů. Domácí byli v těchto chvílích aktivnější a v 72. minutě po krásné kolmici Bil s přehledem opět vyrovnal – 2:2. Po obdržené brance hosté přidali v útočné aktivitě a dostali se do dvou gólových šancí, které neproměnili. Stále se hrálo nahoru – dolů. Velkou kaňkou na tomto zápasu bylo sporné rozhodnutí o kopání pokutového kopu pro hráče Veselí, když brankář Hanák spolu s míčem podle hlavního rozhodčího Skoupého vzal i nohy hráče hostujícího týmu. "Jestli to byla penalta, ať posoudí aktéři utkáni". Naprosto nepochopitelné je, že rozhodčí svůj verdikt odvolal na pokyn asistenta rozhodčího. Toto sporné gesto nastartovalo všechny přítomné a poslední minuty se odehrávali na hranici velké agresivity.  Odvolaný pokutový kop hráče Bučovic nakoplo, v další šanci se objevil  skvěle hrající Lazor, ale hostující gólman jej fantasticky vychytal. V devadesáté minutě, kdy hosté natahovali čas a asistent ukázal minutové nastavení, se při dlouhém nákopu zjevil před brankářem hostí Bil a dovršil hattrick – 3:2. Při následné rozehrávce rozhodčí ukončil zápas.



Ohlasy k zápasu


FC Bučovice
Ladislav Kachlík - trenér FC Bučovice „Hostující mladý celek nás zaskočil aktivní hrou, my jsme k jejich hráčům pozdě přistupovali a dovolili jim skórovat. Nemůžu našim hráčům upřít bojovnost, ale ze začátku druhého poločasu jsme po individuální chybě ve středu hřiště znovu inkasovali. Naši svěřenci i přes nepříznivý vývoj utkání nezabalili, dále bojovali a odměnou jim byla vítězná branka v 90. minutě.“:




Sestavy


FC Bučovice
M. Hanák [-] - P. Koudelka [-] , M. Handlíř [-] (59. M. Nový [-] ) , J. Legner [-] (59. J. Chadima [-] ) , M. Kachlík [-] , M. Bil [-] , O. Holásek [-] , D. Svoboda [-] (59. J. Lazor [-] ) , L. Štrublík [-] (59. T. Kachlík [-] ) , r. chalabala [-] , S. Hanousek [-] (80. V. Ondráček [-] )

FC Veselí nad Moravou
M. Motyčka [-] - T. Zelinka [-] (60. A. Pollák [-] ) , B. Vardan [-] , D. Hodonský [-] , M. Fury [-] (69. J. Fránek [-] ) , V. Smějsa [-] , L. Kučera [-] , A. Radmil [-] , O. Březina [-] (66. J. Symerský [-] ) , D. Joch [-] (85. M. Vaďura [-] ) , T. Beňa [-]

ŽK: 26. L. Štrublík - 22. M. Motyčka .
Hráči zápasu: M. Bil - B. Vardan .
Místo: Bučovice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: SKOUPÝ Ondřej - MARINČ Lukáš, POLCR Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.