2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakvice proměnily tlak ve 3 body


Branky


0

V tomto utkání se čekal vyrovnaný souboj, ale opak byl pravdou. Hráči Šaratic nedojeli kompletní a zaostávali ve všech herních činostech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kalouda předvedl úžasné sóló a pomohl vyrovnat skóre

Hostující hráči dojeli na krásně upravený stadionek do Rakvic pouze v 11 hráčích.  Do utkání lépe vstoupili rakvičtí borci na svých kopačkách měli balón a většinu osobních soubojů vyhrávali. Kde, kdo čekal kolik domáci tým nasází Šaraticím gólů, ale v první šanci zápasu se vyskytl David Bukáč, ale ten neprostřelil Málka. Takřka z protiútoku padl první gól, v penaltovém územi se octl Kamil Prachař a chladnokreně vsítil první branku zápasu.  Po tomto obdrženém gólu měli herní převahu domácí hráči. Nevídaný kousek předvedl skvěle hrající Pavel Kalouda, když prošel přes čtyři hráče Rakvic a nabídl skórování do prázdné branky Roháčovi stav v tuto chvíli byl 1:1. Do poločasu v tu dobu zbývaly 3 minuty a tak nic dalšího se již neudálo.

Soustavný tlak Rakvic přinesl vytoužené 3 body

Do druhého poločasu vstoupili Šaratičti i se zraněným Poláškem, a tak byla otázka času, kdy padne další gól. Tlak Rakvic byl soustavný ale bez tíženého efektu. Rakvičtí střelci ne a ne vstřelit druhý gol. Hostující celek podnikal ojedinělé brejky, ale bez žadného efektu. V 70 minutě se ve skrumáži okolo branky Plchuta nejlépe zorientoval posila z MSK Břeclav Horváth a dostal domácí do vedení 2:1. Do konce poločasu se na rakvickém pažitu již nic neudálo, a tak domácí slaví premiérové vítězství na domácím hrišti v tomto ročníku soutěže. Šaratice svým výkonem nenadchly a na svou výhru budou muset čekat o týden déle.



Ohlasy k zápasu


SK Rakvice 1932
Vedoucí týmu Rakvic: " Jsem spokojen s výkonem mužstva a zaslouženě zůstali body na domácím hřišti. Hráči Šaratic dojeli pouze v 11 lidech a o poločase se jim zranil Polášek, takže dohrávali v 10. V této soutěži již by měla být znát výhoda jednoho hráče na hřišti."

TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář Šaratic: Co říct k zápasu v Rakvicích? Snad jen to, že jsme do k utkání kvůli nedostatku hráčů málem neodjeli.Bohužel se stává tradicí, že většina borců má fotbal až na posledním místě, je otázkou jestli to má vůbec cenu dělat a obětovat čas pro lidi, kterým je úplně jedno, jestli budou hrát poslední třídu nebo krajskou soutěž! Je veliká škoda, že domácí hráči nemají zájem prezentovat a dělat dobré jméno šaratickému fotbalu"



Sestavy


SK Rakvice 1932
T. Málek [-] - V. Mádl [-] (82. L. Kadlec [-] ) , M. Pátek [-] , L. Tesařík [-] , K. Vajbar [-] , A. Horváth [-] , L. Rástočný [-] (89. V. Prachař [-] ) , K. Prachař [-] , J. Juřena [-] (57. R. Blažek [-] ) , M. Ruber [-] , M. Singer [-]

TJ Šaratice
P. Plchut [-] - M. Polášek [-] , L. Rozbořil [-] , P. Kalouda [-] , M. Galia [-] - J. Roháč [-] , D. Bukáček [-] , M. Matoušek [-] , J. Smetana [-] - M. Baňa [-] , P. Klaška [-]

ŽK: 89. L. Rástočný - 76. M. Polášek .
Hráči zápasu: K. Prachař - P. Plchut .
Místo: Rakvice 1. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠEVELA Petr - MALÍK Petr, ROSA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.