2:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další bod pro Šaratice na půdě V. Pavlovic


Branky


0

V tomto utkání se čekalo jané vítězství V. Pavlovic, ale Šaratice ukázaly, že se s nimi musí počítat. Dvě branky v tomto utkání vstřelil pavlovický Havlík.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení Šaratic

Do utkání s V. Pavlovicemi Šaratice nastupovaly s vidinou, že by mohly uhrát první 3 body. O proti minulému týdnu Šaratice byly téměř kompletní ( M. Polášek sval, P. Roháč nemoc).

První poločas se odvíjel podle stanoveného scénáře, domácí byli častěji na míči. Šaratická obrana pozorně bránila. Po 20ti minutách přišla první veliká šance domácích kdy si na střílený centr na roh malého vápna naběhl útočník, ale výborný reflexivní zákrok předvedl Plchut, který dokázal střelu vytěsnit na břevno a skórese tedy neměnilo. Podobná situace se opakovala za chvíli, tentokráte zazvonilo břevno po rohu. Toto obléhání Šaratičtí zvládli.Dokonce se šaratice pokusily o přesouvání do blízkosti domácí branky. Velký šok zažily Pavlovice v 42 minutě, kdy nedorozumění obránce a brankáře dokázal plnohodnotně využít Martin Báňa. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1-0 ve prospěch Šaratic

 

Havlík během dvou minut vstřelil dvě branky

Velmi špatný vstup do druhého poločasu předvedly Šaratice. Dvě branky zaznamenal hráč Velkých Pavlovic David Havlík, druhou s přispěním šaratické obrany.Další minuty se odehrávaly v režii Šaratic.V 55 minutě vyrovnal Matoušek.Po špatném důrazu domácí obrany skončil míč zahrávaný z rohu v domácí bráně. Utkání nemělo vůbec špatné tempo a to teploměr ukazoval 34 stupňů ve stínu. Šance se střídaly na obou stranách, ale tu největší měl Báňa. Pavel Kalouda krásným pasem našel rozběhnutého Martina Báňu, který využil ne zrovna dobrého vyběhnutí domácího brankáře, ale bohužel Martin všem ukázal, že i úplně prázdnou bránu je možné z velkého vápna netrefit, míč skončil na tyči. Utkání skončilo výsledkem 2-2. Pro hostující celek je to důležitý bod.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Velké Pavlovice
vedoucí týmu VP: "Toto utkání se nám nepodařilo podle našich představ. Šaratice dojely s velmi dobrou obrannou hrou a nám se těžko dostávalo do vápna soupeře. Vzhledem k vedení , je to pro nás ztráta dvou bodů"

TJ Šaratice
Martin Galia- hráč Šaratic: "Utkání skončilo výsledkem 2-2. Je těžké hodnotit tento výsledek jako dobrý? Vzhledem k průběhu zápasu asi ano, každý bod dovezený ze soupeřova hřiště se cení a to platí i pro toto utkání i když pocity byly hodně smíšené. Hodně dobrý výkon v utkání předvedla dvojce Lukáš Cének a Michal Matoušek. Věřím, že i tento výkon nám v příštím zápase na domácím hřišti proti nováčkovi z Veselí přinese kýžené 3b."



Sestavy


TJ Slavoj Velké Pavlovice
J. Chromek [-] - T. Plšek [-] , D. Petrásek [-] , J. Šabata [-] , M. Záblacký [-] , J. Gremmel [-] , M. Jilka [-] , D. Havlík [-] (85. O. Kolman [-] ) , Z. Kachyňa [-] (64. M. Michna [-] ) , T. Měřínský [-] , D. Pohl [-] (67. V. Hejl [-] )

TJ Šaratice
P. Plchut [-] - P. Kalouda [-] , L. Cének [-] , M. Galia [-] , L. Rozbořil [-] - M. Matoušek [-] (84. j. kalouda [-] ) , J. Smetana [-] , D. Bukáček [-] - P. Klaška [-] (68. J. Zouhar [-] ) , M. Baňa [-] , R. Audy [-]

Hráči zápasu: D. Havlík - P. Kalouda .
Místo: Velké Pavlovice. Rozhodčí: SOLFRONK David - KOTALA Dominik, OSTROVSKÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.