2:1
(0:1)
43. M. Šopf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 16:30

4.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratiškovice se radují po dobře zahraných standartních situacích


Branky


62. T. Voříšek (p.) , 66. M. Vořísek - 43. M. Šopf
0

V dalším domácím utkání Ratíškovice narazily na celek Mikulova. V úvodních minutách Ratíškovice dlouhými nákopy přehrávaly Mikulov, ale do poločasu prohrávaly 0:1. Vše podstatné se stalo okolo 60- té minuty, červená karta a dvě vstřelené branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné poločasové vedení pro Mikulov

Hráči Mikulova přijeli k regionálnímu derby ve velmi oslabené sestavě. Spousta hráčů je zraněných, a tak nastoupili hráči dorosteneckého věku a dokonce i trenér Ivo Kauer.Od prvních minut se hrál pro oko diváka nezajímavý zápas- Od 20-té minuty měli hráči Ratíškovic převahu, kterou získávali nakopávanýma balónama za obranu, kde vytáhlý a důrazný útočník Ratíškovic působil stoperské dvojici Mikulova velké problémy. Ratíškovice měli i nějaké šance, kde jedna ze střel skončila na tyči a jen díky dobrým zákrokům brankáře Mimochodka Mikulov neobdržel branku. Do konce poločasu se hra vyrovnala a i Mikulov měl šance, zejména po brejkových situacích, kdy jeden po ose Žárský, Pukančík skončil míč u Šopfa, který napůl odkrytou bránu nemohl minout. Stav tedy 1:0 pro Mikulov.

Druhý poločas přinesl nápor domácích Ratíškovic zejména ale zase a jen po nakopávaných balónech, Žádnou pořádnou brankovou příležitost si hráči Ratíškovic vytvořit nedokázali, proto vzal osud utkání do rukou pan rozhodčí (bylo by dobré zjistit a napsat jméno), který při jednom z rohových kopů Ratíškovic odpískal pokutový kop a vyloučil kapitána Mikulova Šlancara za údajné bouchnutí protihráče. (pravda však byla taková, že náš kapitán

 

Standartní situace rozhodly

 

Druhý poločas přinesl nápor domácích Ratíškovic zejména ale zase a jen po nakopávaných balónech, Žádnou pořádnou brankovou příležitost si hráči Ratíškovic vytvořit nedokázali. Velkou kaňkou na tomto zápase, byl výkon rozhodčího. Mladý učí se rozhodčí Lukáš Marinič při jednom z rohových kopů Ratíškovic odpískal pokutový kop a vyloučil kapitána Mikulova Šlancara za údajné bouchnutí protihráče. Nařízením této penalty, byl ovlivněn celý zápas. Většina hráčů Mikulova si stěžovala, ale zbytečně. Nařízenou penaltu proměníl Tomáš Voříšek. Po této sporné situaci fyzicky Mikulovští odpadli a Ratíškovice vstřelily další branku opět po standartní situaci. Střelcem branky byl Michal Voříšek a stav v 66 minutě byl 2:1. Dokonce zápasu se nic závažného nestalo a Ratiškovice si připsaly další výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Ratíškovice
vedoucí týmu Ratíškovic: " Chtěl bych hráče pochválit za strhnutí zápasu na naší stranu. V týdnu jsme trénovali rohové kopy a nakonec dobře nacvičené signály rozhodly zápas na naší stranu"

FC Pálava Mikulov
Josef Žárský - záložník Mikulova: "V úvodních minutách jsme přežili tlak Ratíškovic a dokonce poločasu jsme vstřelili vedoucí branku. Ve druhém poločasu to bylo vyrovnaný fotbal. Rozhodujícím faktorem v tomto zápase byl rozhodčí, který nám vyloučil kapitána a nařídil pokutový kop, to nás položilo a nezmohli jsme se na odpor."



Sestavy


FK Baník Ratíškovice
F. Kratochvíla [-] - M. Koplík [-] , T. Kundrata [-] , P. Macek [-] , P. Mačuda [-] (78. R. Kopl [-] ) - M. Vořísek [-] , J. Kotásek [-] (54. P. Kordula [-] ) , J. Kolařík [-] (91. T. koplík [-] ) , V. Šimek [-] - T. Vacenovský [-] , T. Voříšek [-] (70. M. Kordula [-] )

FC Pálava Mikulov
P. Mimochodek [-] - R. Kolaja [-] , L. Mikulenka [-] , Z. Šlancar [-] , I. Kauer [-] (59. T. Hutr [-] ) - M. Látal [-] , J. Valenta [-] , J. Žárský [-] , M. Šopf [-] - M. Pukančík [-] , M. Šťastný [-] (36. M. Schwan [-] )

ŽK: 88. R. Kopl . ČK: 61. Z. Šlancar .
Hráči zápasu: T. Vacenovský - P. Mimochodek .
Místo: Ratíškovice. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Marinč Lukáš - KOCMAN Jakub, VESELÝ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.