2:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

8.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radost v 90 minutě pro "šardu"


Branky


41. J. Rubík , 50. L. Klimeš - 64. M. Baňa , 82. L. Cének , 90. J. Oravec
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok Kyjovu nestačil

 

Bláznivé utkání začalo tlakem domácích, ale bez většího efektu. Do vedení se Kyjov dostal ve 43 minutě díky velké nedisciplinovanosti hráču Šaratic ,kdy úplně zbytečně domácím darovali nepřímý kop z velkého vápna. Střelcem se stal Jakub Rubík.Do druhého poločasu šaratičtí vlétli s velkým elánem a se snahou s výsledkem něco udělat.Snaha však byla marná.Kyjovští vsítili druhou branku, kdy po chybě hostujícího gólmana zvedal ruce nad hlavu domácí střelec Klimeš. Hned vzápětí částečně chybu napravil zneškodněním gólové hlavičky. Vzápětí se hostům podařilo vstřelit Martinem Báňou kontaktní branku a když také přežili tutovou šanci domácích, které vychytal hostující brankář podařilo se "šardě" po krásné akci Lukáše Cénka vyrovnat.Zápas spěl do nerozhodného výsledku, jenže v devadesáté minutě našel dlouhý výkop šaratického brankáře Oravce, který domácímu brankáři nedal nejmenší šanci zasáhnout. Hostující tým z vyškovska se radoval z výhry. Stav utkání 2:3.



Ohlasy k zápasu


FC Kyjov 1919
Fanoušek Kyjova: "Zápas se Šaraticemi jsme si prohráli vlastní nedisciplinovanosti. Vést 2:0 a ještě prohrát to se jen tak nevidí" (pozn. redakce: "vedení Kyjova zakázalo se vyjadřovat k tomuto zápasu, proto ohlas od fanouška")

TJ Šaratice
Pavel Plchut - brankář Šaratic: "Co dodat, studená sprcha pro domácí ohromné štěstí pro hosty takový dokáže být fotbal"



Sestavy


FC Kyjov 1919
D. Vinca [-] - D. Kuchař [-] (66. l. pernica [-] ) , P. Měsíček [-] , L. Přikryl [-] - M. Petula [-] , T. Čada [-] , J. Fridrich [-] (73. J. Sedlář [-] ) , M. Riedl [-] , M. Chytka [-] - L. Klimeš [-] , J. Rubík [-] -

TJ Šaratice
P. Plchut [-] - L. Cének [-] , L. Rozbořil [-] , M. Polášek [-] , j. kalouda [-] - J. Zouhar [-] (32. R. Audy [-] ) , J. Roháč [-] (53. N. Yagupa [-] ) , P. Kalouda [-] , M. Galia [-] - M. Baňa [-] , P. Klaška [-] (61. J. Oravec [-] )

ŽK: 75. J. Sedlář - 40. P. Kalouda , 52. M. Baňa .
Hráči zápasu: M. Baňa , J. Oravec .
Místo: Kyjov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Knecht Milan - SEITL Stanislav, VAJDÍK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.