0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:00

8.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulov - Rohatec " střelci mlčeli"


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mikulov bere bod

V tomto zápase se očekávala jasná výhra Rohatce, ale Mikulovští hráči dokázali svým fanouškům, že každý tým s nimi musí bojovat. Hra byla od obou mužstev od začátku bez šancí a hra se odehrávala ve středu hřiště. V tomto zápase byl hodně vidět kapitán hostů Jakub Tomšej, když rozdával přihrávku za přihrávku na své útočníky. První poločas byl snad od obouch mužstev bez střely na bránu. Ve druhém poločase mikulovské podržel brankář Mimochodek kdy vytáhl dobře umístněnou hlavičku hostujícího útočníka. Hráči nováčka 1.A měli jedinou šanci cca v 80. minutě, kdy Látal dobře vystřelil ze šestnáctky a hostující brankář Létal střelu vytáhl na roh, když se ani tato střela nevměstnala mezi tři tyče zápas skončil remízou 0:0. Pro Mikulov je tento bod velmi cenný, ale pro Rohatec je to velká ztrátu.



Ohlasy k zápasu


FC Pálava Mikulov
Ivo Kauer - trenér: " Svým hráčům jsem naordinoval důkladnou defenzívu s možností vyrážení do rychlých brejků. Doufám, že nás tento získaný bodík nastartuje a my v příštím kole dokážem nemožné a urveme nějaké body na půdě lídra 1. A ,celku Bučovic"

TJ Slavoj Rohatec
Marek Antoš - trenér Rohatce: " Do Mikulova jsme jeli s tím, že chceme uhrát 3 body. To se nám nepovedlo. Kombinačně jsme byli lepším mužstvem, ale nedokázali jsme tuto výhodu proměnit v branku. Bohužel, si odvážíme jen bod"



Sestavy


FC Pálava Mikulov
P. Mimochodek [-] - R. Kolaja [-] , M. Rychtárik [-] , M. Schwan [-] (66. T. Hutr [-] ) , L. Mikulenka [-] , Z. Šlancar [-] - J. Valenta [-] , P. Minařík [-] , M. Šopf [-] (51. P. Ondrák [-] ) - M. Látal [-] , M. Pukančík [-]

TJ Slavoj Rohatec
t. létal [-] - R. Ščevík [-] , T. Páleník [-] , T. Netík [-] , P. Dohnálek [-] - F. Vanda [-] , I. petrák [-] (90. O. Vacenovský [-] ) , J. Tomšej [-] - R. Homola [-] , J. Justel [-] (92. I. Elšík [-] ) , A. Ruszkowski [-] (61. J. Schenel [-] )

Hráči zápasu: P. Mimochodek - t. létal .
Místo: Mikulov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Petko Marko - MARINČ Lukáš, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.