3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohatec rozhodl v druhém poločase


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav

Do zápasu vstoupili domácí hráči velkým tlakem. Hned v úvodních minutách musel golman Holásek likvidovat několik střel z kopaček hráčů Rohatce. Dražovští odpověděli rychle. Po krásné kombinaci se trefil Tomáš Sádlík, který se trefil druhý zápas po sobě.V dalších minutách kralovali domácí a ve 20té minutě se Tomáš Páleník trefil z rohu, když naběhl na přední tyč a pohodlně srovnal. Po srovnání rohatečtí chtěli strhnout skóre na svou stranu a všechny akce končili na skvěle chytajícím Holáskovi, a tak do kabin šli oba týmy za nerozhodnutého stavu.

Rohatec strhl skóre na svou stranu

Rohatec opět vstoupil s velkým náporem. Hned v 54 minutě dal vedoucí branku Jiří Justel. Po špatné komunikaci obrany Dražovic neměl velké problémy přelobovat Holáska. Dražovští působili zaskočeným dojmem a nedokázali získat kontrolu nad zápasem. Nějaké náznaky skončili na šestnáctce Rohatce. V 88 minutě uzavřel skóre Filip Vanda, když v okolí penalty prostřelil všechno co mu stálo v cestě. Velkým problémem, také bylo to, že hosté dojeli pouze v 11-ti hráčích, takže ke konci zápasu bylo vidět jejich vyčerpatelnost. Domácí hráči Rohatce bylo v tomto zápase jasně lepším týmem, a tak se usadili na třetím místě 1. A skupiny B a v příštím zápase jedo na horkou půdou Blatnice. Dražovské čeká na svém hřišti derby s nedalekými Bučovicemi. Na tento zápas určitě přijede spoustu fanoušků, nejen z těchto dvou týmů.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Rohatec
Marek Antoš - trenér Rohatce: "Jsem rád, že jsme tento zápas zvládli. Mužstvo chci pochválit za bojovný a zodpovědný výkon. Pokud budeme hrát jako dnes, můžeme pronásledovat Ratíškovice i Bučovice""

TJ Dražovice
vedení FC Dražovice: " K zápasu jsme přijeli pouze s 11 hráči. Hráči Rohatce působili sršli herní kvalitou po celých 90 minut. V dalším zápase můsíme zabojovat proti vedoucímu celku Bučovic. Zápas to bude těžky, i s toho ohledu, že je to derby. Vždyť od sebe jsme jen pár kilometrů a hráči se znají mezi sebou navzájem."



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
M. Domanský [-] - T. Páleník [-] , P. Dohnálek [-] , R. Ščevík [-] - F. Vanda [-] , J. Tomšej [-] (80. L. Salajka [-] ) , I. petrák [-] (89. F. Lábadi [-] ) - A. Ruszkowski [-] (57. J. Schenel [-] ) , J. Justel [-] (86. O. Vacenovský [-] ) , R. Homola [-] - P. Vašek [-]

TJ Dražovice
T. Holásek [-] - J. galia [-] , A. Vlach [-] , T. Pelc [-] , M. Radil [-] , J. Stříž [-] , L. Křáp [-] , R. Škarabela [-] , T. Sádlík [-] , E. Durák [-] , T. Řepka [-]

ŽK: 87. P. Dohnálek - 69. J. galia .
Hráči zápasu: F. Vanda , J. Justel .
Místo: Rohatec. Počet diváků: 150. Rozhodčí: NOVÁK Pavel - PROCHÁZKA David, JELÍNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.