3:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rohatec rozhodl v prvním poločase


Branky


36. T. Páleník , 38. F. Vanda (p.) , 43. I. petrák - 28. D. Svoboda
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K poslednímu venkovnímu  podzimnímu zápasu nastoupili hráči Bučovic. Rozhodl až závěr poločasu a černá sedmiminutovka mezi 37. – 42. min. V tomto úseku domácí tým Rohatce vstřelil tři branky a tím rozhodl zápas. Přitom úvod zápasu tento vývoj nenaznačoval, opatrná hra se pohybovala mezi šestnáctkami . Domácí produkovali svoji hru, rozehrávku mezi stopery a dlouhý nákop do prostoru  levé strany. Tam náběh za obranu  a centr do vápna. Do 37. min Bučovice Rohatec  dokázali eliminovat a dokonce se ujaly vedení. Ve 25. min podnikl hostující celek jeden z mála brejků v zápase, Chadima přesným centrem našel hlavu Svobody 0:1. Vstřelený gól spíše hostům ublížil, přestali dodržovat pokyny a po hloupých chybách jako přes kopírák třikrát inkasovali. Běží 35. min a  mič letí za  obranu hostí, soupeř  centruje do malého čtverce na zadní tyč- 1:1 střelcem se stal Tomáš Páleník. Za dvě minuty míč znovu za beky Bučovic po  levé straně, centr- nastřelená ruka- penalta 2:1.  Vanda Filip.No a aby toho nebylo málo tak za pět minut  ztráta středového hráče na půlce soupeře, domácí mají vydlážděnou dálnici na útočné pravé straně. Následuje centr na přední tyč a je  to 3:1 pro domácí střelcem je Igor Petrák.

 

Do druhého poločasu celek Bučovic nastoupil v jiném rozestavění a se dvěma změnami v sestavě s touhou se poprat o zvrat v zápase. Jejich   křečovitou snahu rychlejší, bojovnější a dynamičtější domácí hráči  s přehledem eliminovali daleko před pokutovým územím a hostující hráče  nepustili za celou půlku do náznaku šance. Sami z brejků mohli náskok ještě dvakrát pojistit. Bohužel, zápas skončil přesně tak jak hostující trenér upozorňoval. Bučovští nedokázali pohlídat útočné šance Rohatce, a tak jejich slabá hra na hřištích soupeřích pokračuje.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Rohatec
Marek Antoš - trenér Rohatce: "Tým zvládl tento zápas skvěle. Soupeři jsme vnutili naši hru a oni se nedokázali s ní vyrovnat. Sice jsme prohrávali, ale naši hráči začli bojovat a ukázali, že jsme na domácím hřišti velmi silní."

FC Bučovice
Ladislav Kachlík - trenér: " Před zápasem jsem hráče upozorňoval na výpady po stranách, které domácí tým ovláda skvěle, bohužel jsme nezastihli jejich tempo. Jen díky neproměnování šancí domácimi jsme nedostali v prvním poločase více gólů. Druhý poločas byl lepší, ale bez gólového efektu."



Sestavy


TJ Slavoj Rohatec
t. létal [-] - T. Páleník [-] , P. Dohnálek [-] , P. Vašek [-] , R. Ščevík [-] - F. Vanda [-] , J. Tomšej [-] , I. petrák [-] - J. Justel [-] (80. O. Vacenovský [-] ) , A. Ruszkowski [-] (67. J. Schenel [-] ) , R. Homola [-]

FC Bučovice
M. Hanák [-] - P. Koudelka [-] (46. M. Nový [-] ) , M. Handlíř [-] , M. Kachlík [-] , M. Bil [-] (46. J. Lazor [-] ) , O. Holásek [-] , D. Svoboda [-] , J. Chadima [-] (67. J. Legner [-] ) , L. Štrublík [-] , T. Kachlík [-] , r. chalabala [-]

ŽK: 66. J. Tomšej , 82. J. Schenel - 34. M. Kachlík , 43. M. Hanák .
Hráči zápasu: J. Tomšej , J. Justel - T. Kachlík , O. Holásek .
Místo: Rohatec. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Marinč Lukáš - VIRČÍK Vlastimil, KORDULA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.