Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

13.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očenášek se trefil 4x


0

Zápas celků ze spodku tabulky rozhodl svým úměním lednický Očenášek, když se trefil 4x.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očenášek rozhodl

V posledních týdnech se Lednici vůbec nedaří. To stejné se dá říct i o Mikulovu, který je beznadějně poslední a v tomto zápase se mohl odlepit odedna a dohnat své konkurenty v boji o záchranu 1. A. Hned od úvodních minut do zápasu vstoupili lépe domácí hráči. Svým nasazením nadchli nejednoho fanouška. Bohužel né dlouho. První poločas byl nezáživný. Oba celky jen nakopávaly dlouhé míče, ale šance měli pouze ledničtí . V nastavení prvního poločasu se trefil Očenášek. Druhý poločas už jednoznačně ovládla Lednice a především jejich střelec Očenášek předváděl perfektní kousky. Jeho střelecký účet se zastavil na čtyřech brankách. Mikulov měl snad jednu šanci, kterou Šopf neproměnil. ještě jeden střelec z Lednice se trefil a to Herman. Bohužel v tomto zápase Mikulov odpadl po fyzické stránce, a proto se krčí na poslední příčce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Bartál Pavel - trenér: " Chtěli jsme rozhodnout dříve jak ve druhém poločase. Bohužel pro Mikulov dnes měl den D Očenášek. Chtěl bych mu pogratulovat ke vstřelení čtyř branek, to se jen tak nevidí."

FC Pálava Mikulov
Kauer Ivo- trenér: " Jako každý zápas hrajeme v prvním poločase vyrovnanou partii, ale druhý poločas opět rozhodl. Nedokázali jsme pohlídat jednoho hráče, který se trefil 4x.Pro nás je tento výsledek až moc krutý"



Sestavy


TJ Moravan Lednice
J. Hanzel [-] - M. Polák [-] , T. Wolgemuth [-] , D. Wolgemuth [-] , J. Kolek [-] - A. Herman [-] (72. M. Fóbl [-] ) , Z. Očenášek [-] , O. Šídlo [-] , R. Vejvančický [-] (81. M. Kouřílek [-] ) - M. Svoboda [-] (61. T. Janulík [-] ) , R. Sedláček [-] (46. J. Sirotka [-] )

FC Pálava Mikulov
P. Mimochodek [-] - M. Rychtárik [-] , R. Kolaja [-] , D. Figel [-] , T. Hutr [-] , L. Mikulenka [-] , Z. Šlancar [-] - J. Valenta [-] (46. M. Šopf [-] ) , M. Pukančík [-] , J. Žárský [-] - M. Látal [-]

Hráči zápasu: Z. Očenášek .
Místo: Lednice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Knecht Milan - ŠLESINGER Adam, MUSIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.