1:1
(0:1)
40. M. Žoček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásah v posledních vteřinách


Branky


90. D. Šedrla - 40. M. Žoček (p.)
0

    Domácí celek vlétl do sezóny jako uragán. Je sice pravdou, že hrál zatím jen doma, ale ve dvou zápasech nastřílel ctihodných 13 branek. Hosté z Rousínova v minulém kole překvapili, když porazili silné Mutěnice. I z tohoto pohledu odjížděli do Brna s otevřeným hledím a vidnou nějakého bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

    

    

      Od úvodní minuty získali herní převahu hosté. Domácí se nemohli dostat do tempa a na důraznou a rychlou hru Rousínova vůbec nereagovali. Ten se dostával do tlaku zejména ze standardních situací, kterých měl v tomto zápase nespočetně. Nezřídka se stávalo, že zahrávali tři i čtyři rohy po sobě. Domácí se připomněli jen jednou, když nastřelili břevno. Převaha Rousínova byla sice trvalá, ale bez větší brankové příležitosti. Až ve 40 minutě došlo na hranici pokutového území k faulu domácího Píška a sudí nařídil penaltu. Domácím se toto moc nelíbilo a protestovali, ale to bylo vše, co s tím udělali. Míč si postavil na značku pokutového kopu hostující Žoček a nezaváhal. Hosté, tak po zásluze vedli.

 Obrázek druhé části hry se diametrálně změnil. Najednou to byli domácí, kteří ovládli hřiště. Zrychlili pohyb a hostům zle zatápěli. Zvláště duo Burčík, Damborký se několikráte ocitlo v slibné palebné pozici, ale skvělý Řepka chytal spolehlivě. Dvakrát dokonce zmařil sólový nájezd Damborského. Utkání se chýlilo ke konci a na ukazateli skóre byl stav 0:1. Hostující trenér začal sahat k taktickému střídání. Jenomže mu to bylo málo platné. K odraženému míči se za šestnáctkou dostal Šedrla a prostřelil vše, co mu tálo v cestě. Domácí vyrovnali v poslední možný okamžik a mohou za to děkovat střídajícímu Šedrlovi a štastné trenérské ruce Lukáše Kříže.

 

 

      V zápase jsme viděli dva různé poločasy. V prvním byli lepší hosté a v druhém domácí. Vzhledem k tomuto je zřejmě remíza zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Bohunice
Jiří Krejčí ( hráč Tatratnu Bohunice): V zápase jsme absolutně nezvládli první poločas. Hosté byli lepší a hrozili ze standardek. Nakonec se ujali vedení z penalty. O poločase jsme si v kabině řekli, že musíme hrát jinak a to se povedlo. Měli jsme spoustu šancí, které jsme neproměnili. Naštěstí jsme srovnali v samém závěru zápasu.




Sestavy


TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - N. Burčík [-] , J. Krejčí [-] (83. J. Hanusek [-] ) , P. Kulička [-] (75. D. Šedrla [-] ) , J. Čermák [-] (58. D. Musil [-] ) , T. Kaňa [-] , R. Fiala [-] , J. Suchý [-] , M. Král [-] , F. Damborský [-] , S. Píšek [-]

Tatran Rousínov
M. Řepka [-] - L. Mrnuštík [-] , J. Hartl [-] (85. M. Divácký [-] ) , M. Honek [-] (62. D. Benda [-] ) , J. Beneš [-] , R. Dvořák [-] (90. D. Škodák [-] ) , L. Němec [-] , M. Žoček [-] , M. Pupp [-] (82. D. Lacek [-] ) , P. Líznar [-] , J. Ševčík [-] (71. M. Radil [-] )

ŽK: 40. S. Píšek , 50. J. Krejčí - 48. J. Ševčík , 79. M. Pupp .
Místo: Neužilova. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pátek David - PAPUGA David, VIRČÍK Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.