Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodl úvod


Branky


0

     Ve Vojkovicích se střetly týmy, které již nutně musí začít bodovat. V opačném případě si mohou oba celky vzpomenou na loňské časy, kdy bojovaly o záchranu. Domácí na to byli před zápasem o poznání lépe, když ukořistili bod. Hosté zatím mají nulu na svém kontě,

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     O výsledku zápasu se rozhodlo v jeho úvodu, Ten hosté dokonale prospali. Domácí začali ve velkém stylu a za 11 minut vedli o dvě branky, když se trefili Kopečínský a Vacek. Na tento náskok hosté nedokázali zareagovat, Korekce přišla až 12 minut před koncem z nohy Tomáše Stuchlíka, ale to už bylo hodně pozdě na vyrovnání. Hosté tak stále čekají na bodový zápis.

Komentář se připravuje.



Sestavy


SK Vojkovice
P. Hradec [-] - T. Fajgl [-] (87. D. Karas [-] ) , J. Dvořák [-] , M. Lipovský [-] , M. Vacek [-] (38. J. Gerlinger [-] ) , M. Nevěděl [-] (79. T. Sklenář [-] ) , M. Jedlička [-] , R. Poláček [-] , L. Kvarda [-] , P. Poláček [-] (63. M. Čermák [-] ) , P. Kopečínský [-]

Fotbal Jevišovice
J. Vacula [-] - J. Němec [-] , M. Svoboda [-] (55. M. Hakszer [-] ) , J. Rožnovský [-] (68. M. Dohnal [-] ) , M. Benda [-] , L. Fiedler [-] , Z. Pospíchal [-] (46. T. Dufek [-] ) , T. Makovička [-] , J. Jurka [-] , T. Stuchlík [-] , V. Jurka [-] (74. Z. Šilinger [-] )

ŽK: 59. J. Dvořák , 81. T. Fajgl , 90. M. Lipovský - 15. V. Jurka , 20. L. Fiedler , 45. J. Jurka .
Místo: Vojkovice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: TUNKA Lukáš - PETKO Marko, SOLFRONK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.