M. Válek 6.
M. Král 22. (vl.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Body pro domácí


Branky


6. M. Válek , 22. M. Král (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Bez nemocného Pavelky a také bez Trávníka, kterého na měsíční hostování do Ratíškovic (kompenzace za Lukáš Koplíka) začali domácí hráči po dvoutýdenní pauze s chutí, ale také s nepřesnostmi v rozehrávce. Hosté zejména zaváhání Vydařilého ve 3. minutě nevyužili a tak mohla přijít  první gólová radost domácích. V 6. minutě. Válek zahrál přímý kop tak dobře, že zřejmě s mírnou tečí spíše obránce hostí než Koštuříka míč skončil u levé tyče brankáře Grubera - 1:0! Brzká branka domácí nakopla a zejména rychlost Čepila s Holešinským dělala favoritovi problémy. V 10. minutě mohl po rohu opět zvýšit Válek, ale jeho centr či střelu vyhlavičkoval dlouhán Píšek. V 15. minutě po dalším rohu nebezpečně hlavičkoval Koplík, ale Gruber byl pozorný. Následující roh přinesl další závar, ale skóre se neměnilo. V 19. minutě si naběhl na Šupův výkop Čepil, ale jeho tvrdou střelu opět Gruber vytáhl. Ve 23. minutě předvedl krásnou individuální akci Čepil, zakončoval, ale na dlouhou nohu, brankář míč vyrazil jenom k vybíhajícímu Královi, který ho pro svůj tým nešťastně umístil do vlastní branky - 2:0! Později se přece jen probrali i hosté, kteří hrozili hlavně po standardních situacích. Ve 29. minutě Koplík zastoupil brankáře a míč po rohu vykopl z prázdné branky! V 33. minutě se rozbouřili i tentokrát nepříliš zaplněné mutěnické tribuny. Jinak velmi přesný sudí Daniel i pomezní Papuga přehlédli sražení Koplíka v šestnáctce Bohunic, po kterém měla následovat penalta. Místo toho opět po rohu mohl ve 43. minutě snížit Damborský, ale jeho dorážka skončila na břevně! 

     Ve 2. půli za silné podpory větru měli převahu hosté z Bohunic, ale domácí hráči bránili pozorně a do šancí se tak hosté příliš nedostávali. Výjimkou byla nebezpečná střela Damborského v 59. minutě, která šla nad bránu a hlavně tutovka kapitána Píška v minutě 79. Po vyšachování obrany zůstal sám před Šupou, ale ten jeho střelu i se štěstím vytáhl podruhé na břevno! V závěru měl solidní příležitost domácí Koštuřík, ale domácím tentokrát vůbec nevadilo, že svoji šanci neproměnil. Body tentokrát i tak díky větší bojovnosti a hladu po vítězství zůstali zaslouženě Pod Búdama.

 



Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] , R. Benešovský [-] , L. Kupčík [-] - J. Hromek [-] (89. V. Lamáček [-] ) , L. koplík [-] , M. Válek [-] , T. Drápal [-] , R. Holešinský [-] (90. P. Hanák [-] ) - D. Koštuřík [-] , M. Čepil [-] (79. P. Varmuža [-] )

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - D. Musil [-] , M. Král [-] , S. Píšek [-] , O. Masařík [-] (84. D. Šedrla [-] ) - A. Ryzý [-] (46. J. Čermák [-] ) , J. Krejčí [-] (46. P. Hlavoň [-] ) , R. Fiala [-] , J. Suchý [-] - N. Burčík [-] , F. Damborský [-] (79. J. Hanusek [-] )

ŽK: 45. M. Čepil , 85. L. koplík - 30. J. Suchý , 31. F. Damborský , 47. P. Hlavoň , 67. O. Masařík , 82. S. Píšek , 85. R. Fiala , 89. J. Čermák .
Místo: Mutěnice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Daniel - PAPUGA David, ŠTIPČÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.