3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Důležitý zápas ovládl domácí tým Chomutic, který po boji porazil Železnici 3:2


Branky


0

O vítězství rozhodl první poločas, který domácí vyhráli 2:1. V druhém padly branky na obou stranách po jedné a zápas došel k výsledku 3:2 po vyrovnaném průběhu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chomutice vedly již 2:0, do poločasu hosté korigovaly na 1:2.

 

Do Chomutic přijelo mužstvo ze Železnice, které se s námi dělilo o čtvrtou příčku. Čekal se tedy tvrdý a vyrovnaný zápas. Utkání začalo velkým nasazením obou celků, u domácích však trochu vázla přesnost přihrávek. Příčinou byla důrazná hra hostí. Postupem času se začali Chomutice dostávat do slibných šancí, a to vyústilo k vedoucímu gólu domácích, když se po přihrávce do vápna skvěle zorientoval předstoper Tomáš Scháňko, a střelou k tyči se ujal vedení na 1:0. Nadále se hrál velmi rychlý a důrazný fotbal. Ve 33. minutě po krásné přihrávce Tomáše Scháňka z obrany, který poslal domácího hráče Jaroslava Novotného do samostatného úniku a útočník "Jájin" zkušeně zavěsil přímo do "šibenice", se ujali Chomutice vedení 2:0. Po tomto gólu se zdálo, že tento zápas bude pro domácí snadným utkáním. Nadále si domácí vytvářeli tlak i slibné šance, které bohužel neproměnili, a tak přišel trest, kdy ve 40. minutě udeřili hosté ze Železnice. Středem obrany prošel hráč hostí Jaroslav Daniš a překonal Chomutického brankáře na 2:1. Tak skončil i první poločas.

 

K remíze se hosté neprokopali a po boji padli 2:3.

 

Hosté šli do druhého poločasu s jasným cílem vyrovnat utkání nebo ho dokonce otočit ve svůj prospěch.Do druhé půle šli domácí hráči odhodlaně s úmyslem zvýšit náskok a přidat nějaký gól. Opět si vytvářeli slibné šance, které bohužel nebyly využity. A tak přišel znovu trest od hráčů Železnice, kdy v 77. minutě opět hráč Jaroslav Daniš vyrovnal na 2:2 a smazal tak slibný náskok Chomutic. Prakticky se začalo od nuly! Už se zdálo, že zápas dojde k penaltovým rozstřelům, ale po pravé straně zaběhnul hráč Chomutic Lukáš Michálek a přesným centrem našel zkušeného hráče Pavla Šmejdu (jednoho z nejlepších hráčů utkání), který v 83. minutě nedal šanci hostujícímu brankáři a dal na 3:2, a  tím zajistil neporazitelnost Chomutického mužstva na domácím hřišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Zápas jsme začali velmi dobře, když jsme po 30. minutách vedli 2:0 a zdálo se, že utkání dovedeme v pohodě do vítězného konce. Ale chyba v obraně a následné snížení na 2:1 do poločasu, kde jsme zbytečně dali šanci hostům ze Železnice a také neproměnění některých šancí nás stálo to, že hosté v utkání dokázali i vyrovnat! Díky vůli a bojovnosti všech domácích hráčů z Chomutic se nakonec podařilo přetáhnout vítězství na naši stranu a připsat si tak další tři body za vítězství. Máme velkou radost a důležité je, že jsme na domácím hřišti (mimochodem je to jedno z nejlepších hřišť s kvalitním trávníkem v okrese) nadále stoprocentní.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Po hrubě nevydařeném vystoupení minulý týden doma s Milíčevsí a  když bylo navíc  po pátečním tréninku jasné, že trenéru Hrychovi bude scházet z ideální sestavy už pět hráčů, jsme k utkání  s týmem, proti kterému se nám dlouhodobě nedaří, nevzhlíželi zrovna s optimismem. Před zápasem bychom jednobrankovou porážku určitě brali všemi deseti, nakonec ale vládne v našich řadách zklamání, protože  jsme o bod přišli čtyři minuty před koncem docela hloupou  brankou, když jsme po většinu druhé půle byli lepším týmem. Klobouk dolů před výkonem Jardy Daniše, který ve 42 letech držel náš tým ve hře.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - T. Scháňko [-] , J. Gabriel [-] , J. Voháňko [-] - L. Michálek [-] (89. L. Kloutvor [-] ) , M. Šubrt [-] , M. Kloutvor [-] , O. Lemberk [-] (70. R. Ulrych [-] ) , P. Šmejda [-] - L. Huráň [-] (77. O. Plítek [-] ) , J. Novotný [-]

TJ Sokol Železnice
Z. Šoltys [-] - P. Bičiště [-] , T. Jerie [-] , J. Bartoš [-] (65. M. Daniš [-] ) , M. Pejskar [-] (89. J. Zikmund [-] ) - M. Daniš [-] , D. Barták [-] (80. J. Mestický [-] ) , M. Beránek [-] - J. Daniš [-] , I. Janda [-] , P. Crha [-] (60. J. Vrabec [-] )

ŽK: 31. L. Huráň , 44. L. Michálek , 70. M. Šubrt - 17. D. Barták , 70. M. Daniš , 81. M. Beránek .
Hráči zápasu: T. Scháňko , J. Novotný - J. Daniš .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tandler Oto - Mrkvička Jaroslav, Erben Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.