3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo tabulky ovládl domácí tým z Nové Paky, který zvítězil nad L. Bělohrad B 3:0


Branky


0

Zápas se rozhodl v druhém poločase, když se prosadil nejlepší střelec soutěže Wojcik D., který vstřeli rozhodující branku v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli velké štěstí, že do kabin neodcházeli za nepříznivého stavu 0:2 pro hosty.

V sobotním podvečeru se na novopackém stadionu odehrál očekávaný šlágr tohoto kola, mezi domácími fotbalisty a hráči Lázní Bělohrad B. Novopačtí nastoupili v bílomodré kombinaci, hosté použili černobílou sadu dresů. Od počátku utkání se hrálo svižně, s blížícím se koncem prvního poločasu se spíše taktizovalo. Ani jedno z mužstev nechtělo udělat chybu a tak to pro divácké oko nebylo tak nějak to pravé ořechové. Do 30. minuty byli hosté jasně lepším týmem, vytvořili si i střelecké příležitosti, z níchž mohli jít do dvoubrankového vedení. Ve 13.min. se po akci Nováka a Suchánka dostal ke střele Blažek, ale jeho pěkná točenka skončila na vzdálenější tyči novopacké brány. V 17.min. se po po přihrávce Suchého dostal před velkým vápnem ke střele Krušina, ale štěstí bylo zase proti a míč zasáhl Jurčovo břevno. Hosté měli další možnosti k zásahu kopaných centrů před domácí bránou, ale ani jednomu z nich se to pořádně nepovedlo. Ve 31.min. se Novopačtí dostali k rozehrání přímého kopu, ze kterého Wojcik hlavičkoval nad. Domácí se do další šance dostali ve 36.min., kdy se po chybce v hostující obraně podařilo Machátovi vysunout Wojcika, který se ale do Věchtovy brány netrefil. Ve 40.min. přihrál Černý Suchánkovi, který se uvolnil, vystřelil, ale Jurčo míč konečky prstů vytěsnil mimo svoji bránu. Když se dvě minuty před přestávkou neujmula ani střela Jisla, šlo se do kabin za bezgólového stavu, za který mohli být domácí velmi vděčni a naopak hosté se ujišťovali, že je dvakrát trefená konstrukce Jurčovy brány nebude na konci utkání mrzet.

Nová Paka vstřelila v druhém poločase tři branky a zvítězila 3:0.

Ve druhém poločase se v plné nahotě projevila absence Krušiny, který musel z pracovních důvodů opustit utkání. Nikdo z ostatních nedokázal zalepit jeho místo a tak se domácím hráčům podařilo převzít otěže zápasu. Hned v 50.min. dostal Jisl přesný pas za rozhozenou obranu hostů, povedlo se mu z levé strany odcentrovat před bránu, kde si kanonýr Wojcik bez problémů poradil a poslal domácí do vedení 1:0. Poté se obě mužstva dostala k zahrávání několika přímých volných kopů, ale oba gólmani byli pozorní nebo střelci mířili mimo. V 76.min. se Černému povedlo poslat přímák přímo do ohně, před domácí bránou nastal obrovský závar, ze kterého vyšel vítězně Jurčo. Ihned z protiútoku se domácím podařilo dostat do pokutového území, kde byl Černému odpískán faul na Bláhu. Přísně nařízenou penaltu Věchet Jislovi vyrazil a stále tak držel hosty v naději na vyrovnání nepříznivého stavu. V 80.min., po další přímáku z Černého kopačky, hlavičkuje těsně mimo střídající Vrbata. V 87.min., po rozehrání přímého kopu domácích, přišla chyba Věchta, která umožnila Fišarovi vstřelit gól jistoty – 2:0. Totální Věchtův kolaps posledních minut se odehrál v té opravdu poslední, kdy vstřelil branku Krejčí a dal výsledku konečnou podobu – 3:0.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Věděli jsme, že nás čeká kvalitní soupeř, což ukázal první poločas. Soupeř nás zaskočil důrazem, rychlostí a my jsme nebyli schopni se s tím vyrovnat. Hosté nastřelili břevno a tyč a Suchánka dvakrát vychytal Jurčo. Po vstřelení branky se mužstvo uklidnilo a po chybách hostující obrany jsme se na závěr zápasu ještě dvakrát prosadili. Vzhledem k vývoji utkání je pro hosty konečný výsledek dost krutý.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí týmu L. Bělohrad B): Dnešní zápas se mi z pozice hostů hodnotí opravdu těžce. První poločas jsme hráli velmi dobře, domácí měli velikou kliku, že se do kabin nešlo za stavu 0:2. To, co ale naši hráči předvedli v druhém dějství, to fakt nestálo za nic. A není to pouze v tom, že náš brankář v závěru utkání učinil hrubé chyby, které daly konečnému výsledku dost krutou podobu. Dříve chválení mladíci dnes nepředvedli absolutně nic z toho, co předváděli v uplynulých kolech, starším hráčům se ve druhé části také nedařilo, nikdo z nich nedokázal ostatní strhnout k něčemu, co by vedlo k lepší hře a výsledku. Nedá se nic dělat, je třeba hodit toto nepovedené utkání za hlavu a pořádně se připravit na příští sobotu. Domácím samozřejmě k předvedené hře ve druhém poločase a konečnému, i když trochu nespravedlivému, výsledku gratuluji.



Sestavy


1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Vrbka [-] , J. Honců [-] (53. T. Ulrich [-] ) , L. Jisl [-] , J. Bláha [-] - P. Machát [-] (77. M. Bažík [-] ) , T. Fišar [-] , J. Dlabola [-] (65. L. Brádle [-] ) , J. Lenfeld [-] - D. Wojcik [-] (89. R. Malý [-] ) , O. Krejčí [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] , T. Blažek [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] - R. Suchánek [-] , J. Kobrýn [-] , J. Suchý [-] (59. R. Šorm [-] ) , M. Černý [-] - O. Krušina [-] (30. L. Zejfart [-] ) , D. Holomba [-] (67. R. Vrbata [-] )

ŽK: 26. J. Dlabola - 52. M. Černý , 56. J. Suchý , 80. L. Zejfart .
Hráči zápasu: J. Vrbka , D. Wojcik .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 182. Rozhodčí: Materna Zbyněk - Šamko Vladislav, Odvárko Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.