J. Fidra 22.
M. Nun 74.
M. Vejr 85.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


22. J. Fidra , 74. M. Nun , 85. M. Vejr - 43. T. Vrabec
0

Rezerva Kratonoh přehrála Červeněves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Na hřiště rezervy Kratonoh zajížděl tým Červeněvsi a toužil favorita utkání potrápit. Začátek duelu hostům vyšel, domácí se horko-těžko dostávali do zakončení, Červeněves hrozila z brejků a měla i několik náznaků šancí. Ty se ale hostům nepodařilo přetavit ve vedoucí branku a poté přišla pro hosty smolná situace. Do jejich pokutového území přilétl prudký centr, domácí Jan Fidra se protáhl k dorážce mezi dva obránce a poslal Kratonohy do vedení - 1:0. Hosté dokázali odpovědět těsně před přestávkou. Na středu hriště si vyborně pokryl míč Drobný, přihrál ho A. Královi, ten vyslal krásnou kolmou přihrávku za obranu na Vrabce, který tváří v tvář gólmanovi situaci vyřešil precizně a umístěnou střelou vyrovnal 1:1.

Domácí dvěma brankami utkání rozhodli

Druhý poločas byl věrnou kopií toho prvního, a tak měli diváci možnost sledovat kombinační fotbal nahoru-dolů. Šance střídala šanci, až se jedna ujala. Domácí hráč vyslal prudký přízemní centr do pokutového území a útočník ho ve skluzu umístil za záda Říhy - 2:1. Ze strany hostů bylo k vidění pár brejkových situací, které ovšem jejich hráči nedokázali dotáhnout k vyrovnávací brance. A to i přesto, že šance Kmínka nebo Vrabce doslova volaly po gólu. Tečku za utkáním udělal krásnou střelou ze standardní situace Matěj Vejr. Tato branka rozhodla celý zápas, a tak se utkání ve zbývajících minutách již spíše dohrávalo. Kratonohy B tak nakonec slavily vítězství 3:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves
Komentář Červeněvsi: "Vyrovnané utkání zvládl lépe domácí tým posílený o hráče A mužstva. Snahu odvézt si nějaké body z půdy favorita zhatila lepší koncovka domácích."



Sestavy


FK Kratonohy B
J. Klofanda [-] - M. Jilemnický [-] (46. M. Kotek [-] ) , M. Vejr [-] , K. Jakubec [-] , J. Fidra [-] (46. M. Vítek [-] ) , M. Šikl [-] (73. M. Nun [-] ) , M. Šiška [-] , M. Pozler [-] , J. Sadílek [-] , L. Bůžek [-] (46. L. Vejr [-] ) , L. Veverka [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves
J. Říha [-] - D. Šefara [-] (33. T. Vrabec [-] ) , M. Malý [-] , J. Michálek [-] , L. Drobný [-] , P. Remsa [-] , A. Král [-] , J. Sedláček [-] , D. Wojcik [-] , M. Král [-] (46. F. Kmínek [-] ) , R. Novák [-]

ŽK: 84. D. Wojcik .
Místo: Kratonohy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kincl Václav - MOTTAJČEK Miroslav, KREJSKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.